Így kínozta családját Henderson Dávid

Szurovecz Kitti | 2013. Január 10.
Ahogyan egyszer Caramel fogalmazott, "Isten fénye ragyog át" Henderson Dávid hangján. Szerettei azonban ezt az elmúlt években egyáltalán nem érezték így.

A gyakorlás sikítozásnak tűnik

„Mivel Dávid régebben kissé gátlásos volt, nem énekelt előttünk. Leginkább akkor gyakorolt, ha nem voltunk otthon – meséli a Voice versenyzőjének édesanyja. – Akkor tudatosult bennem a tehetsége, amikor először hallottam őt egy iskolai rendezvényen. Az egész családunk őszintén meglepődött azon, hogy Dávid ennyire jól énekel, mert azelőtt ez otthon nem volt téma.” Miután besöpörte a család dicséreteit, az énekes otthon is gyakorolni kezdett – szerettei legnagyobb bánatára! Ugyanis nem valami kellemes hallgatni, amikor éppen próbál. „Van úgy, hogy egy különlegesen nehéz hajlítást kísérletezek ki órákon át, és ez nem nagy élvezet a többieknek, sőt hogy őszinte legyek, égnek áll tőle a hajuk, merthogy sikítozásnak tűnik – nevet Dávid. – De persze most már mindannyian úgy érzik, hogy megéri ez az állandó hangzavar. Nagyon boldog vagyok, hogy tetszik az embereknek is, amit csinálok, és hogy hozzá tudom tenni az előadásomhoz azt a pici pluszt, amiről Caramel is beszélt.”

Nick Carter volt a példaképe!

Dávid nem szégyelli, hogy néhány évvel ezelőtt még szenvedélyesen rajongott a kilencvenes évek nyálasnak titulált fiúzenekaraiért. A nagy kedvence a Backstreet Boys volt, és abból a formációból is Nick Carter. „Volt egy időszak, amikor a hajamat is olyan fazonúra vágattam, mint az övé volt, természetesen kívülről fújtam a dalaikat és gyűjtöttem a relikviáikat is – mondja Dávid. – Ez akkortájt volt, amikor kamaszodni kezdtem, és kellett valami kapaszkodó, ráadásul úgy vettem észre, hogy ez a stílus nagyon is bejön a csajoknak. Persze azóta már másként látom. Illetve leginkább olyan lányt veszek észre, aki nem csak a külsőségekre figyel.” Merthogy erre nevelték Dávidot a szülei, és a Henderson családban a szeretet, az összetartás nagyon fontos.

Exit mobile version