A siker tette boldogtalanná Szulejmán feleségét

V.V.V. | 2013. Február 28.
Amióta a színésznő elvállalta Szulejmán szultán feleségének szerepét, a magánélete éppen olyan boldogtalan, mint a sorozatbeli karakteré.

 

Akik a Szulejmán sorozatból ismerik Nur Aysant, talán fel sem ismerik azokon a képeken, amelyeken mosolyog. A török színésznő I. Szulejmán szultán feleségét, Mahidevrant alakítja az RTL Klub sorozatában, és csak a legritkább esetben láthatjuk vidámnak. Persze nem meglepő, hiszen ő alakítja a hárem legboldogtalanabb asszonyának szerepét.

Mindez azonban óriási sikert hozott a színésznőnek, aki 2011 óta sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat, igaz, inkább csak a munkában. Ahogy egyre sikeresebb lett Nur karrierje, úgy lett egyre boldogtalanabb a fiatal nő.

Először a házassága jutott válságba, és hiába próbálta megmenteni, 2011-ben elvált férjétől Murat Aysantól. A válása után nem sokkal megismerkedett a kollégájával, Necati Sasmazzal, akibe szinte rögtön beleszeretett. Egészen tavaly októberig esküvőről beszéltek, ezért is volt olyan meglepő a szakításuk. A barátaik is azt hitték, kibékülnek, de ekkor jött a hideg zuhany: a férfi titokban megnősült, és a török lapok szerint Nur Aysant is az internetes fotókból értesült minderről. Másnap a színésznő nem tudta eltüntetni a sírástól duzzadt szemét, de nem akarta, hogy bárki szánakozzon rajta. Feltöltött az internetre egy képet, amelyen állítólagos új barátjával látható. “Boldog vagyok, és ugyanezt kívánom Necatinak is” – írta a képhez a Szulejmán sztárja. Igaz, ezt kevesen hiszik el a színésznőnek, akinek éppen olyan balsorsú a szerelmi élete, mint a nagy sikerű sorozatbeli szerepének.

Férjétől három év után vált el. Szeretője (nagy kép) a legnagyobb titokban másik nőt vett el. Új párja lehet az igazi? (alsó kép)
Exit mobile version