Alkalom szüli a mobilt

T-Mobile | 2013. Március 13.
Alkalmi ruha, alkalmi munka, alkalmi kapcsolatok... - hogy lehet alkalomhoz illően netezni? Az okostelefon tulajdonosok egyre életrevalóbbak, már a háromnegyedük netezik: e-mailezik, híreket olvas, e-kultúrát fogyaszt vagy épp lájkol.

Bármin, ami mobil, azaz okostelefonon vagy táblagépen. Sőt, a legfrissebb kutatások szerint okostelefonon ÉS táblagépen! Utóbbi térhódítása ugyan nem egyik pillanatról a másikra történt, de tény, hogy az elmúlt év végén kétszer annyian repestek örömükben, a csinos, könyvforma dobozkától a karácsonyfa alatt, mint egy évvel korábban. Néhány hónap leforgása alatt váltottak népszerű tévéműsorok szereplői az okostelefonon történő látványos bindzsizésről a táblagépes villantásra, hogy messzire ne menjünk, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójának zsűrije is táblagépeken pontozta a dalokat, de hallottunk már tablettel misét celebráló papról is.

Vajon mitől függ, hogy mikor melyiket használjuk, amikor látszólag mindkettő ugyanazt tudja? Éppúgy lehet az okostelefonon bármit olvasni és írni, mint ahogy tableten keresztül kommunikálni. Kivételesen a méret a lényeg! Olykor csak néhány nézetcentiméter az eltérés, de mekkora különbség tud az lenni! Éppen elég a kisebb eszköz, ha vásárolunk vagy kalandtúrázunk és legalább az egyik kezünk kell a csomagokhoz, illetve kapaszkodáshoz. Viszont mennyivel kényelmesebb a tabletképernyő, amikor nagyobb lélegzetű írást olvasunk, esetleg egy frissen megosztott videoklipet nézünk. Pláne, ha az előző esti focimeccs góljait játsszuk vissza! Mindehhez nincs szükség két SIM-kártyára és arra sem, hogy a telefon és a táblagép között váltogassunk egyet. A DuoNet egy előfizetéshez egy plusz SIM-kártyát nyújt, melyen a két kártyaközti adatforgalom tetszés szerint megosztható. Ezzel akkor, úgy és azt kereshetjük, olvashatjuk, oszthatjuk meg a neten, amikor, ahogy, amire épp szükségünk van. Alkalom szerint…

A tájékoztatás nem teljes, további információ: www.t-mobile.hu/duonet

Exit mobile version