Döbbenet! Rajongót vert Rihanna

Z.A. | 2013. Június 19.
Sokkolta a közönségét Rihanna, aki nem elég, hogy kritikán aluli koncertet adott Birminghamben, de még egy rajongóját is megütötte a mikrofonjával.

A barbadosi énekesnő olyat tett, amire nincs mentség. A Diamond World címre keresztelt turnéja egyik állomásaként látogatott el az angol városba. Koncert közben lesétált a közönség elé, akik ettől egyből vérszemet kaptak, és mindenki, ha csak egy pillanatra is, szerette volna megérinteni Chris Brown egykori szerelmét. A YouTube-ra feltöltött videón azonban jól látszik, hogy az énekesnő egyáltalán nem akart barátkozni, és miután többször is visszarántották a kezét ruhájánál fogva, megfordult és dühösen fejbe verte egyik rajongót mikrofonjával.

A birminghami közönséget sokkolták az események, és egyáltalán nem zárták szívükbe a régóta furcsán viselkedő énekesnőt. „A koncert egyáltalán nem nevezhető történelminek, időnként olyan érzete támadt az embernek a buli során, mintha Rihanna unná az egészet. Általában a maximumot hozza ki magából, ám most egyáltalán nem lelkesedett, a szemei teljesen halottak voltak. Talán itt az ideje, hogy visszavonulót fújjon” – írta a koncert kritikájaként a London Standard című napilap. A világsztár mély hallgatásba burkolózott az esettel kapcsolatban, és ezzel a húzásával mélyen elásta magát több százezer imádója szemében. A koncert egyébként több mint kétórás késéssel kezdődött meg, mert Rihanna előző nap sokáig bulizott Cara Delevingne modellel, ezért nem bírta összeszedni magát. Bocsánatot persze ezért sem kért.

Kövess minket a Twitteren is!

Exit mobile version