Megszállta az adóhatóság Schobert Norbi cégét

nlc | 2013. Szeptember 06.
Átfogó vizsgálatba kezdtek Norbi cégénél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei.

Schobert Norbi állítása szerint két héten belül már harmadszorra járnak nála az adóhatóság emberei. A Blikk meg nem erősített információi szerint a fitneszguru cégénél tizenkétezer fitnesz-DVD-t foglaltak le és vizsgálatot indítottak a cég ellen. Hogy valójában mi történt, azt Schobert Norbi a Facebook-oldalán írta le: „Bementem az irodába, és éppen hat fővel megszállt minket a NAV. Nem gond, így szokás. Mi nem csalunk, pontosan fizetünk, de mentek máshova is. Ez a protokoll. Aranyosak, kedvesek voltak, s mindent rendbe találtak.”
A lap felkereste az NAV-ot, ahol nem cáfolták az információt, viszont részletes felvilágosítást sem adhatnak az ügyben. Norbi a Blikknek így nyilatkozott az esetről: „Fogalmam sincs, hogy ki és mi állhat az ellenem tett NAV-feljelentésben. Úgy látszik, valaki mindent megtesz annak érdekében, hogy idegességet és kárt okozzon nekem, de a lelkiismeretem tiszta, készséggel állok minden vizsgálat elé. Számomra fontosabb, hogy a megműtött kutyám jobban van, illetve hogy csütörtökön ünnepeltük Rékával a 11. házassági évfordulónkat, és ezt még ezek az alaptalan vizsgálódások sem tudják beárnyékolni.”

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Exit mobile version