Katalin hercegné nekiment Harry herceg barátnőjének

Z.A. | 2013. Szeptember 10.
Katalin hercegné egyáltalán nincs elragadtatva az ötlettől, hogy Harry herceg kedvese, Cressida Bones a család tagja legyen, ás ezt nem is tartja magában.

György herceg édesanyja egyáltalán nem repesett a hírtől, amikor meghallotta, hogy Harry herceg meg akarja kérni barátnője, Cressida Bonas kezét. Katalin és a balhés lány testvére között ugyanis több évre visszamenő ellentét húzódik. Isabella Calthorpe, Cressida Bonas féltestvére volt az, aki miatt hat évvel ezelőtt Vilmos elhagyta Katalint. A trónörökös ugyanis beleszeretett Isabellába. Románcuk nem tartott sokáig, Vilmos visszatért Katalinhoz, és Isabella is házas azóta. A hercegné – aki a szülés óta újra csúcsformában van – azonban még így sem szívesen látja férje közelében a nőt. „Cressida azt mondta: Katalin egyáltalán nem örül annak, hogy Harry és ő egy pár. Cressie és Isabella nagyon közel állnak egymáshoz, mindenhová együtt mennek. Elválaszthatatlanok, akárcsak Katalin és húga, Pippa. Gondoljunk csak bele, mi lesz akkor, ha Harry elveszi Cressie-t és Isabellának szabad bejárása lesz a királyi család otthonába?” – árulta el a Daily Telegraphnak egy bennfentes. Vilmos ugyanakkor többször biztosította nejét arról, hogy nincs oka féltékenykedni.  2011-ben tartott esküvőjükre ugyan meghívták Isabellát, aki puccba vágta magát, ám a ceremónia területén a biztonsági emberek közölték vele, hogy nem engedik be, és forduljon vissza.


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!
Exit mobile version