Prostituáltnak állítják be Tornóczky Anitát

nlc | 2013. Október 30.
Egy nálunk élő külföldiek szerkesztette angol honlap véleménye szerint Tornóczky Anita úgy öltözködik és viselkedik, mint egy prostituált - írja a Bors.

Egy utazási magazin olvasói szerint Budapest a világ második legjobb városa. Ezt az eredményt egy itt élő angolok által szerkesztett oldal ironikusan kommentálja – olvasható a Borsban. “Rengeteg a vonzó és művelt nő, aki azonban merészen öltözködik, és úgy viselkedik, mint egy prostituált, köztük az egykori miniszterelnök mostohalánya” – olvasható a honlapon, ahol egy képet is közölnek Tornóczky Anitáról. “Sok rossz tulajdonságom van, amit meg lehetne említeni, de azt, hogy közönséges lennék, biztosan nem. Felháborít, hogy a kép történetének ismerete nélkül ilyet írnak rólam. Nem hiszem, hogy egy prosti így öltözik, és ilyen ruhát visel… A cikk szerzője feltehetően személyes élményhalmazból táplálkozott, de ok nélkül személyeskedett” – mondta Tornóczky Anita. A lap szerette volna megkérdezni az internetes oldal vezetőjét, de nem sikerült elérni.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Exit mobile version