Fejlemények Michael Schumacher balesetéről

Z.A. | 2014. Január 02.
Megviselten érkezett a kórházba Michael Schumacher felesége, Corinna, aki negyedik napja virraszt férje mellett. Közben hivatalosan is megerősítették, hogy segítségnyújtás közben érte a baleset a hétszeres világbajnokot.
Barátja kislányán próbált segíteni Schumacher, amikor megtörtént a baj

December 29-én a Forma-1 legendás pilótáját súlyos fejsérüléssel kórházba szállították. Szerdán délelőtt felesége megviselten érkezett meg a Grenoble kórházhoz, ahol négy napja Schumi mellett virraszt. „Corinna nincs jó állapotban. Azonban próbál erős maradni és elhessegetni minden negatív gondolatot, hogy pozitív energiákkal tudja feltölteni Michaelt” – mondta Sabine Kehm, az egykori autóversenyző menedzsere.

Barátja kislányának akart segíteni

Időközben pedig megerősítették azokat a híreket, miszerint segítségnyújtás közbe érte a szerencsétlen baleset Michael Schumachert. A német Bild magazin értesülései szerint az autóversenyző családjával és barátaival síelt, amikor a társaságukban síelő egyik kislány elesett. „Schumi a lány segítségére sietett, ám ezért kénytelen volt letérni a kijelölt szakaszról. 20 métert siklott a mély hóban, amikor a sziklának ütközött” – írta a magazin.

Egy szemtanú látta, ahogy az ütközéstől kettétört a sisakja

Egy szemtanú is arról számolt be, hogy Schumacher két sziklának csapódott neki, majd egy harmadik ütés akkora erővel érte a fejét, hogy kettétört a sisakja. További információk szerint, a sportoló által kölcsönzött síléc kötése sem oldódott ki az első esésnél, ezért a rendőrség annak a lehetőségét is vizsgálja, hogy talán emiatt történt a baleset.

A legutolsó hírek szerint Michael Schumacher állapota ugyan stabil, ám még mindig válságos, és továbbra is mesterséges kómában tartják.

További hírek Schumacherrel kapcsolatban, itt!

Exit mobile version