Soha nem látott képek kerültek elő Vilmos herceg és Katalin első találkozásáról

L.CS. | 2014. Január 21.
A szőke herceg meglátja a kifutón sétáló csodaszép, barna hajú, átlátszó ruhát viselő lányt, és beleszeret. Így kezdődik Vilmos herceg és Katalin hercegné tündérmeséje, melyről nemrégiben néhány új, igen szexi kép is előkerült.

Eddig egy-két képen kívül nem sokat láthattunk arról a bizonyos jótékonysági divatbemutatóról, melyet a St. Andrews egyetemen tartottak 2002. március 26-án. Mivel jótékonyságról volt szó, az eseményen megjelent az egyetemen tanuló Vilmos herceg is, aki borsos összeget fizetett ki azért, hogy a kifutóval szemben lévő asztalnál üljön, és hogy mindent jól lásson. A modellek között volt egy bizonyos Catherine Middleton, aki öt ruhát is felvonultatott aznap este…

Először is a mindenki által jól ismert combközépig érő, átlátszó semmiségben jelent meg. Ez volt az a történelmi perc, amikor a világ legkapósabb férfijának felcsillant a szeme.

Katalin aztán egy színes pulóverben lejtett végig…

…majd egy fekete koktélruhában, ezt követte egy hosszú zöld alkalmi ruha, melyhez a későbbi hercegnő feltűzte hosszú haját.

Katalin ötödik szettje mindössze egy fehér melltartó és egy fehér bugyi volt, mely elé egy strandruhaszerű könnyű ruhát kötött a dereka köré. A kifutó végén egy félmeztelen fiú ölelte magához.

Eközben Vilmos herceg kissé szégyenlősen, de tátott szájjal és szinte megigézve le sem tudta venni róla a szemét.

A divatbemutatót követő partin Vilmos megkereste a titokzatos lányt, elkészült az első, kissé bohókásra sikeredett, eddig nem látott kép, és elkezdődött a 21. század legszebb tündérmeséje.

Fotók: Duchess of Cambridge News & Style Files Facebook-oldal

Exit mobile version