Sírógörcsöt kapott Beyoncé

G.Zs. | 2014. Február 14.
Az énekesnőt a férje, Jay-Z késztette sírásra.

Hetek óta mindenki a Valentin-nappal volt elfoglalva, ment a matekozás, hogy ki mivel lepje meg a kedvesét (vagy éppen mit csináljon ezen a napon, ha nincs párja). S, míg a legtöbben nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget ennek az ünnepnek – a tuti befutó még mindig a csoki, virág, vacsora trió – akadnak azért olyanok is, akik úgy készülnek erre az ünnepre, mint egyfajta utókarácsonyra, már ami az ajándékok értékét, nagyságát illeti.

Utóbbiak táborát erősíti a negyvennégy éves rapper, Jay-Z is, aki – mint azt elárulta – nemcsak a szerelmesek napján, de egész héten kisebb-nagyobb meglepetésekkel kedveskedett szupercuki kislánya édesanyjának, Beyoncénak.

Jay-Z “kis” meglepetése

 

A Dailymail információi szerint ahogy teltek a napok, úgy nőtt az ajándékok nagysága is: először ruhákkal, kiegészítőkkel, elektronikai kütyükkel halmozta el Barack Obamával állítólag titkos viszonyt folytató szerelmét, szerda éjszaka azonban Dagobert bácsira aludta magát, és egy közel 540 ezer forintot érő arany-ezüst karkötőt húzott ki a képzeletbeli ajándékcilinderből. A rmerészet villantó Beyoncé – pedig látott már-egy két dolgot életében – mondhatni sokkot kapott a meseszép (és méregdrága) kiegészítő láttán, és állítólag annyira meghatódott férje nagyvonalúságán, hogy sírásban tört ki, és hosszú perceken keresztül zokogott. Nem hiába mondják, hogy míg a férfiak szívéhez a gyomrukon, addig a nőkéhez a karátokon keresztül vezet az út.

Exit mobile version