Visszaélés áldozata lett Varga Iza

G.Zs. | 2014. Február 21.
Számos híresség után most Varga Izabella személyiségével éltek vissza a legnagyobb közösségi oldalon. De vajon mit szól ehhez maga az érintett? – a színésznő lapunknak elárulta.

Amennyi előnyük, legalább ugyanannyi hátrányuk is van a közösségi oldalaknak. Ezt talán azok a hírességek tudják a legjobban, akiknek a személyisége került már illetéktelen kezekbe. A visszaélések nemcsak a külföldi, hanem a hazai sztárokat sem kímélik: legutóbb Varga Izabella tapasztalta meg az ismertségnek ezt az árnyoldalát. “Csak mert unatkozom:D♥! össze állítottam egy kis kérdő ívet 1.Szerintetek »Peti« meghal? 2.Szerintetek Linda és Balázs összejönnek:)? 3.Szerintetek Miki átveri Zsófit (valamivel)? 4.Szerintetek Timi oldala híres lessz:)? 5.Szerintetek,a mai részben mi fog történni Kritiánnal:(?” – tette közzé az egyébként több sebből vérző posztot a minap a kamu közösségi oldalán az ál-Iza. Aki ismeri őt, az persze pontosan tudja, hogy sohasem tenne közzé olyan jellegű posztokat, amilyenek az (ál) rajongói oldalán találhatók, de a legtöbben sajnos bedőlnek ezeknek a profiloknak, s szentül hisznek abban, hogy vele beszélgetnek.

Több ízben ellopták már a személyiségét

A Barátok közt dr. Balogh Nóráját alakító színésznő azt mondja: régebben felvette a harcot az ilyen jellegű visszaélésekkel, s időt, energiát nem sajnálva próbált utánajárni annak, hogy ki rejtőzhet az adott profil mögött. “Az az igazság, hogy ezek az oldalak időről időre megújulnak, ezáltal pedig szerintem lehetetlen kivédeni ezt a fajta jelenséget. Én a hivatalos rajongói oldalamon mindig megpróbálom jelezni, hogy mely oldalak nem tartoznak hozzám, ennek ellenére sajnos sok naiv ember van, aki elhiszi, hogy a híres emberek egész álló nap a gép előtt ülve válaszolnak a leveleikre” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Varga Izabella, aki – egyes oldalak üzemeltetőit megkeresve – próbálta megtalálni a módját annak, hogy megértsék, miért nem helyes, amit csinálnak. Iza emellett azt is elárulta: volt, hogy a privát, barátai-ismerősei számára fenntartott oldaláról lopták el a képeit, valamint az ismerőseinek listáját. “A legrosszabb, amikor a férjemet vagy a családtagjaimat jelölik meg bejegyzésekben, esetleg nekik írnak. Konkrétan tudok olyanról, aki a szomszéd nénéivel levelez” – mesélte. A maximalista színésznő azt is megosztotta velünk, honnan bizonyosodhatnak meg a rajongók arról, hogy valóban ő saját maga kezeli-e az adott rajongói oldalt. “Mivel nincs túl sok szabadidőm, ezért kevesebb időt tudok a rajongói oldalam vezetésére áldozni – de ettől még én én vagyok, még ha az ál “én” sokkal jópofábbnak tűnik is a folyamatos bejegyzéseivel. Ha valaki olyan oldalra téved esetleg, amelyen azt látja, hogy én napjában többször posztolok, vagy azonnal visszaválaszolok a levelekre, akkor az legyen gyanús.” – zárta rövidre Iza, aki egyébként – amikor csak ideje engedi – megosztja az élete egyes történéseit a rajongóival a hivatalos oldalán.

Hogy mely hazai sztárok kerültek már a színésznőhöz hasonló helyzetbe, galériánkból megtudhatod:

Visszaélés áldozata lett Varga Iza

Számos híresség után most Varga Izabella személyiségével éltek vissza a legnagyobb közösségi oldalon. De vajon mit szól ehhez maga az érintett? – a színésznő lapunknak elárulta.

Exit mobile version