régi_Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!

Spirit Hotel | 2014. Március 18.
A bőröd tükörként láttatja a szervezeted állapotát. Figyelj oda, hogy mivel kényezteted!

A tested kívülről és belülről egyforma gondoskodást igényel, és egyiknél sem mindegy, hogy milyen anyagokkal segíted vagy éppen hátráltatod a szervezeted működését, a bőröd szépségét.

Fontos az összhang

A nap, a levegő, a víz és a föld természetes ereje, valamint a szervezetünk működése közti harmóniát nem csak az étkezésünkkel teremtjük meg. Az egészségünk és a szépségünk vonatkozásában a bőrünkkel érintkező anyagok éppen olyan fontosak, mint azok, amit elfogyasztunk. A szervezetünk és a külvilág közti kapcsolatteremtésben a bőrünk a legfontosabb szervünk. A bőrszövet rendkívül gazdag érhálózatának köszönhetően a bőrünkkel érintkező egészségvédő és a káros anyagok egyaránt néhány másodperc alatt eljuthatnak a testünk más szerveihez.


Segítenek az ellenőrzött alapanyagok

Az igazolt bio alapanyagok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek. Akár élelmiszerekről beszélünk, akár kozmetikai alapanyagokról, biztosak lehetünk benne, hogy ezek olyan helyről származnak, ahol elsődleges szempont a természetes környezettel való harmónia. Ezt tartották szem előtt azok a magyar fejlesztők is, akik egy teljesen új, bio kozmetikai kezelést dolgoztak ki. A mySPIRIT skincare arckezelések során csak bio hatóanyagokat használnak, amit ásványokkal kezelt kristályvízzel visznek fel a bőrödre.


Ötcsillagos bio hétvége

A Spirit Hotel Thermal Spa a tavaszi megtisztulás jegyében havonta egy-egy bio hétvégén várja azokat a vendégeket, akik a pihenés idején sem szeretnének lemondani a bio életvitelről. Akkor is érdekesek és hasznosak lehetnek számodra ezek a hétvégék, ha még csak most ismerkedsz az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokkal, élelmiszerekkel és kozmetikumokkal. Nézd meg a naptárodat, hogy számodra melyik időpont a megfelelő!


Tavaszi mySPIRIT Bio hétvégék a Spirit Hotelben: március 28-30.; április 25-27. és május 23-25.

További információ: www.spirithotel.hu

Exit mobile version