Összeverekedett Beyoncé férje és húga – videó

SzM | 2014. Május 12.
Összeszólalkozott Jay Z és Solange Knowles, aminek az lett a vége, hogy az énekesnő kézzel-lábbal próbált kárt tenni a sógorában.
Összeverekedett Beyoncé férje és húga  - videó

Az egy héttel ezelőtti Met Gála legszebb és legaranyosabb párjának választották Beyoncét és Jay Z-t, de nekik jár a legbotrányosabb páros díja is. Amihez azért kellett a díva húga is. Történt ugyanis, hogy amikor távoztak a Metropolitan Múzeumból, Jay és sógornője, Solange csúnyán összeszólalkoztak valamin, majd amikor beléptek a liftbe, az énekesnő rátámadt a sógorára.

Solange keményen püfölni kezdte a rappert, és többször megpróbálta megrúgni is. A hip hop mogul azonban egyszer sem ütött vissza, pedig látszott rajta, hogy igencsak ideges lett a támadástól. Beyoncé húgát ezért a testőrük próbálta meg lefogni, de nagyon nem bírt vele. Így csak akkor nyugodott le egy kicsit, amikor az Obamával összeboronált nővére kibújt Jay mögül, és mondott neki valamit.

 

A trió a liftből kilépve úgy tett, mint ha semmi nem történt volna, és a verekedésről eddig nem is
tudott a világ. Ám most a Metropolitan egyik dolgozója eladta a lift biztonsági kamerájának felvételét, amin tisztán látszik az incidens.

Hang viszont nincs a videó alatt, így nem tudni, mi váltotta ki az összetűzést. De bármi is volt az, a zenei világ álompárja között nem okozott mosolyszünetet. Ugyanis azóta is ugyanolyan szerelmesen jelennek meg mindenhol, ahogy mindig.

Korábban is több botrány övezte Beyoncé és Jay z életét. Ezekről a galériánkban olvashattok!

Összeverekedett Beyoncé férje és húga - videó

Összeszólalkozott Jay Z és Solange Knowles, aminek az lett a vége, hogy az énekesnő kézzel-lábbal próbált kárt tenni a sógorában.

Exit mobile version