6 híres totyogó – mi lett a babaszínészekből?

V.A. | 2014. Június 21.
Három agglegény, akik váratlanul egy babát találnak ajtajuk előtt. A Három férfi és egy bébi bemutatója óta huszonhét év telt el. De mi lett a kis Maryvel? Vagy Binkkel, aki kétévesen vett ki szabad napot New Yorkban?
A forgatásokon nem szerették volna túlterhelni a piciket, ezért a babákat általában ikerpárok, testvérek alakították, ügyelve a kicsik napi beosztására. Az aggódó színészek, mint Tom Selleck néha félve kérdezték az anyukát: “Ez most biztonságos?”
 
 
8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Három férfi és Mary
Lisa Blair és Michelle Blair játszották a tündéri Maryt, aki annyi gondot okozott Tom Sellecknek, Steve Guttenbergnek és Ted Dansonnak. A három sztárt ujja köré csavaró ikerpár életét nem változtatta meg az ismertség, Michelle ma biztosítási ügynökként, Lisa pedig ügyfélszolgálatosként dolgozik. A cukiságutánpótlás is biztosított, ugyanis Michellenek öt hónapja született kisbabája, aki megszólalásig hasonlít az 1987-es poszteren szereplő húgára.

Szabadnapos Bink
A kis szökevény, Bink szerepében is egypetéjű ikerpár mászta-tipegte körbe New York utcáit. Az üldözői elől ügyesen elmenekülő Jacob Joseph Worton ma zenészként és pékként keresi kenyerét, Adam Robert Worton pedig eladóként dolgozik.

Nicsak, Mikey beszél!
Hogy ne terheljék túl a csöppségeket, kedvenc babás filmem főszereplőjét négyen alakították: Jason Schaller, Jaryd Waterhouse, Christopher Aydon és Jacob Haines. Utóbbi ma is színészettel foglalkozik: művészeti egyetemre jár, emellett a Walt Disney World táncosa és énekese.

Drágám, Adam marha nagy lett
A csetlő-botló Adamet elnézve, nem gondoltam volna, hogy az óriási bébi majd marketingmenedzser vagy webtervező lesz. Pedig Joshua (balra) és Daniel (jobbra) Shalikar ezzel foglalkoznak, és hogy a cukiságot még fokozzuk: a fiúk szabad idejükben tűzoltók.

Elizabeth, a bomba bébi
Diane Keaton oldalán Kristina és Michelle Kennedy szaporították a gondokat. A sikeres üzletasszonyt elbűvölő ikrek később felkeresték az Oscar-díjas színésznőt, aki hosszú gondolkozás után boldogan ölelte magához egykori kollégáit. A lányok, szüleikhez hasonlóan, ma tanárként dolgoznak.

Oscar, akire a Szellemirtók vigyáztak
A Szellemirtók 2. Oscarja már meg tudja védeni magát a gonosztól, hiszen a tündéri babát alakító huszonnégy éves ikerpár, Will és Hank Deutschendorf ma a Nyugati Parti Küzdősport Akadémia karateoktatói.

Exit mobile version