10 celeb Instagram-profilja, amit látnod kell!

Gloria | 2014. Augusztus 05.
A szelfik világában élünk, ahol a sztárok rajongóik millióival osztják meg legfurább képeiket. Madonna vécén szelfizik, 50 Cent aranytojásban tárolja az óvszereket, Zac Efron nőnek öltözik… A sztárok Instagram-oldalairól szemezgettünk, és felállítottuk a ranglistát – a kedves képektől a legfurábbakig. Vajon ki lett az első?

10. helyezett: Jessica Biel
A színésznő alapjában véve azért meggondolja, mit posztoljon rajongóinak, kellemes nyaralást az édesanyjával vagy kebabhabzsolást Törökországban. De Helen Mirren cicifogdosása minden bizonnyal benne is mély nyomot hagyott…

Justin Timberlake helyett édesanyját vitte a párizsi körútra
Jót mosolygott Helen Mirren kézbalesetén

9. helyezett: Drew Barrimore
Látszik, hogy egy laza, jó humorú színésznőről van szó, aki különleges perspektívából látja a világot. Sárkánykölyköket nevel, és vécépapíros csendéletet posztol. Lényeglátása igazán kifinomult.

“Sárkányok édesanyja”
Vajon lemosta, vagy így indult haza?

8. helyezett: Kim Kardashian
A főállású celeb, ha már unja a szelfit, animált Kardashian babákat kreál és posztol. Miért nem született belőle még képregény?

Vajon egyedüli üstökösnek látja magát Hollywoodban?
Minden bizonnyal igen.

7. helyezett: Zac Efron
A tinik bálványa igazán tudja, hogyan vegye le lábáról a rajongókat. Egy cuki cicás kép itt, egy cuki baseballos kisfiús kép ott. De azért néha lehetnek neki is nehéz pillanatai…

6. helyezett: Neil Patrick Harris
Az Így jártam anyátokkal Barney-ja a valóságban egy családcentrikus apa, aki férjével együtt neveli béranyától született két gyermekét. A családi idill megvan, csak az a fránya jelmez ne lenne…

Halloweenkor a család
Humora is van

5. helyezett: Lady Gaga
Listánk felénél járunk, és úgy ítéltük meg, az arany középutas 5. helyezést a felettébb kutyamániás énekesnő kapja meg. Az biztos, kényeztetésben nincs hiánya a kutyusnak. De vajon tetszik is neki?

Egy közös habfürdő után

4. helyezett: Arnold Schwarzenegger
A volt kaliforniai kormányzó máig fontosnak tartja reprezentatív szerepét. Ha kell, aláírást oszt, idegenekkel barátkozik vagy tehenekkel ebédel – szó szerint.

Fontosak a német kapcsolatok. És a sör!
Ezt viszont tényleg nem tudjuk hova tenni

3. helyezett: Madonna
A popkirálynő sosem adott a véleményekre, sőt nagyon is szereti kiakasztani rajongóit és a körülötte lévőket.

Ha mindenáron el szeretnéd rejteni az arcod, használj inkább pakolást.
A csempékből kiindulva valószínűleg a vécében lehetett:
Felragasztott hónaljszőr. Provokációból jeles.

2. 50 Cent
Pénz, szex, csillogás. A rapper szeret kérkedni vagyonával, így pénzkötegekkel vagy épp súlyos arany ékszereivel pózol. Még azt is elárulja, hol tartja az óvszereket, amiből a mennyiséget sem bízza a véletlenre…

Meglepetés felnőtteknek

1.  Miley Cirus
Talán nem meglepő, hogy képzeletbeli dobogónk első helyezettje a botránykirálynő, Miley Cirus lett. Képeivel sokkol, ezt mutatja többek között az alábbi gusztusos kép, ahol épp vérnyomokkal teli kezét mutatja.

Hívjatok egy mentőt!
Végezetül pedig egy tipikus nyelvkinyújtós, intimrész-mutogatós Miley
Exit mobile version