9 dolog, ami úgy néz ki, mint ezek a celebek a plasztikák után

V.V.V. | 2014. Augusztus 08.
Nemrég láttam egy képet Gábor Zsa Zsa férjéről, Frédéric von Anhalt hercegről, akit finoman szólva elkeserített a legutóbbi plasztikai műtétének eredménye. De nem ő az egyetlen, aki sok pénzt, energiát áldozott, hogy fájdalmas műtétek után úgy nézzen ki, mint egy... nos, ez mindenki esetében igen különböző, hogy éppen a világ legrondább állatára hajaz, vagy mondjuk egy rajzfilmfigurára.

Sylvester Stallone

1. mint egy régi sisak

A bennszülött amerikai sisaknál a google első találatként adja ki Stallonét. Nem szorul magyarázatra a miértje. Mindenesetre, nem túl hízelgő hasonlat, hiszen a sisakot annak idején az ellenség elijesztésére formázták minél rémisztőbbre.

2. mint az anyja 

Elsőre talán nem hangzik meglepően, de ha hozzátesszük, hogy a 92 éves Jackie Stallone megszállottja a plasztikai műtéteknek, miközben a fia folyton tagadja, hogy bármiféle szépészeti műtétje lett volna, akkor már érdekesebb ez a két kép. Mintha csak ugyanaz lenne az orvosuk.

3. mint egy tini nindzsa teknőc

Miközben a szemöldöke egyre feljebb és feljebb csúszott az évek során, az orra lassan alig emelkedik ki az arcfeltöltések közül, nekem az jutott eszembe, hogy leginkább egy teknősre hasonlít.

Jennifer Aniston

1. mint Iggy Pop

Úgy négy évvel ezelőtt George Clooney akkori barátnője tett nem éppen kedves megjegyzést Jennifer Anistonra, mondván, miközben a Rolling Stone magazint lapozgatta, Iggy Pop pont úgy nézett ki, mint a színésznő. Talán az arcformájuk zavarta meg…

2. mint Barbra Streisand

Ez az összehasonlítás már kevésbé sértő, az biztos.

Ahogyan az is, hogy a plasztikai műtétek is rásegítettek erre a hasonlóságra, máskülönben a Harper’s Bazar címlapjára aligha kerülhetett volna fel Aniston Streisand hasonmásként. Az orr műtétet Aniston talán kicsit elkapkodta, de a száját megérte feltöltetni.

3. mint Hamupipőke

Jirka Väätäinen finn művész megtervezte, hogyan néznének ki a Disney hercegnők a valóságban. Talán véletlen, talán nem, de mintha Aniston plasztikai sebészét is megihlette volna a művész.

Mickey Rourke

1. mint Ali Baba

Le a kalappal a színész előtt! A 61 éves Rourke tucatnál is többször feküdt kés alá, és saját bevallása szerint megbánta, hogy elkezdte a plasztikáztatást. Azt mondta, örülne, ha visszakaphatná az arcát. Szerintem most közelebb áll ahhoz, ahogy egykor kinézett. Még akkor is, ha nekem Ali Baba jutott róla eszembe.

2. mint egy majom

Két évvel ezelőtt maga tette közzé azokat a képeket, amelyeket a lábadozása alatt készített. Jól tette, hogy a penge vastagságú szemnyílást ismét valami normális méretűre “terveztette”. De azért akkor is úgy hasonlít erre a majomra.

3. mint Hádész

Túl sok rajzfilmet láttam már, talán ezért, de nekem Rourke egyik átmeneti arcáról az jutott eszembe, hogy a Disney Herkules filmjében éppen így nézett ki a gonosz Hádész. Az sem lenne kizárt, hogy róla mintázták, hiszen a stúdió rajzolói gyakran merítenek ihletet híres emberek megjelenéséből, de ezúttal szerintem időben ez a két dolog nem ért össze.

Exit mobile version