AZ RTL Klub miatt otthagyja a rádiót Cooky

G.Zs. | 2014. Szeptember 26.
Kollégái helyettesítik majd Cookyt a rádióban.

Mint arról korábban beszámoltunk: október 6-án elstartol az RTL Klub egyik sikerműsora, a Celeb vagyok, ments ki innen!. A reality szereplőinek Dél-Afrika szívében kell majd minden komfortot nélkülözve boldogulniuk. Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a múlt csütörtöki sajtótájékoztatón a következőket mondta: “bár a műsorvezetők személye változatlan – hiszen ezúttal is Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti a műsort –, a résztvevő celebek listája minden eddiginél színesebb” – a csapattal tart ugyanis versenyzőként Cooky, aki a két műsorvezetőt foglalkoztató Class FM rádióállomással konkuráló Music FM oszlopos tagja. “A távollétem alatt az egyik kollégám fog helyettesíteni, mindenki biztosított arról, hogy szurkolni fognak nekem, és követni fogják a műsort” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Music Party, Kívánságkosár, valamint Music Doctor című műsorok házigazdája.

A könnyeit sem fogja szégyellni

Cooky azt mondja, a családja mellett nyilván a rádió, a zene és az internet nélkülözése jelenti majd számára a legnehezebb feladatot. “Az az igazság, hogy én még nem voltam Afrikában, és nem tudom, hogy valaha az életben lesz-e még lehetőségem kijutni, főképp ezért döntöttem úgy, hogy bevállalom a dzsungellétet. Így elsőre jó bulinak tűnt – na, ettől függetlenül lehet, hogy sírni fogok néhány nap után (nevet). Szerintem jó móka lesz együtt lakni olyan emberekkel, akiket alig ismerek, sok tapasztalattal fogok gazdagodni a műsor által, az biztos. Egyelőre még nem félek – sem az úttól, sem semmitől, de majd meglátjuk, mit hoz ki belőlem ez az új helyzet. Beszéljünk erről akkor, amikor hazaértem!”

AZ RTL Klub miatt otthagyja a rádiót Cooky

Kollégái helyettesítik majd Cookyt a rádióban.

Berki Krisztián igen érdekes beszélgetést folytatott készülő életrajzi könyve írójával, amiből az is kiderül, nem mindenki áll szóba a celebmacsóval. Részletek itt!

Exit mobile version