Bréking: Kisfia lesz Gombos Edinának

Z.A. | 2014. November 04.
Gombos Edina és családja egyelőre még hármasban pihent, ám hamarosan megérkezik a család legifjabb tagja.

Áprilisban érkezik Gombos Edináék második gyermeke, akit szülein kívül a nővére, Miranda is nagyon vár már. Edina igyekszik sokat pihenni, ezért is utazott családjával a Bükkbe, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. Bár nem indult zökkenőmentesen a terhessége, az Aktív műsorvezetője elárulta, sokkal jobban viseli második várandósságát, ezért szeretne is képernyőn maradni, amíg csak lehet. 

Bréking: Kisfia lesz Gombos Edinának

Gombos Edina és családja egyelőre még hármasban pihent, ám hamarosan megérkezik a család legifjabb tagja.

“Nagyon megörültünk, mikor kiderült, hogy kisbaba érkezik hozzánk. Mivel jól viselem a terhességet, úgy tervezem, hogy február végéig dolgozom, utána pedig a babavárásé lesz a főszerep. Persze, addig is megpróbálok minél több időt pihenni és a hármasban tölteni a kis családommal” – árulta el Edina, akinek hatéves kislánya is igazi felnőttként fogadja, hogy hamarosan nagy tesó lesz. “Hála Istennek, Miri megérti azt, hogy mama korábban elfárad,  olyankor megsimogatja a pocakomat, és azt mondja: pihenj mama, addig én játszom!”

UPDATE: Az Aktív kamerái előtt tudta meg a műsor háziasszonya, hogy lánya után hamarosan kisfiúval bővül a család. Bár Edina biztosra vette, hogy kislányt hord a szíve alatt, boldogan vette tudomásul, hogy végre teljesül férje régi álma és hamarosan megszűnik a nőuralom a családban.

Exit mobile version