Pokorny Lia és Bereczki Zoltán besokallt

nlc | 2015. Január 19.
Megálmodói A Játékkészítő című színházi produkció folytatását tervezik, ám a szereplők máshogy gondolják. Pokorny Lia és Bereczki Zoltán kiszáll a darabból – értesült a Bors.

A készítők szerint még folynak a tárgyalások Pokorny Liával és Bereczki Zoltánnal, utóbbit akár alkotóként is szívesen látnák a stábban, de produkció körül egyre több a kérdőjel. A nézőktől is sok panasz érkezett a darabbal kapcsolatban – írja a Bors. “Döcögősre sikerült a mű. Erre a próbák alatt jöttek rá a színészek, így mindenki egyénileg igyekezett megoldani a feladatát, mintha egy egy önálló estet adott volna. Ettől eltűnt az előadás folyamatossága” – nyilatkozta az egyik szereplő.

Vannak, akik szívesen folytatnák, csak egy kicsit kevesebbet vállalnának, ilyen például Király Linda és Király Viktor. “A játékkészítő egy nagyon jó kezdeményezés, persze megvannak a maga gyermekbetegségei – mondta édesapjuk, Király Tamás. – Ha lesz még előadás, kis korrekciókkal mi biztosan elvállaljuk, de napi három fellépést viszont már nem, az túl sok.” Pokorny Lia és Bereczki Zoltán azonban kiszáll a produkcióból. “Megkerestek, hogy májusban szeretnék folytatni, de sem Pokorny Lila, sem Bereczki Zoltán nem írt alá újabb szerződést – nyilatkozta Ferenczi Orsolya, a két művész menedzsere. – Lia nem szeretné tovább játszani, és Zoli sem, akinek ráadásul ideje sem lenne, más fontos feladatok várnak rá.”

Exit mobile version