Többmilliós filmet ígért fiának Gesztesi Károly

nlc | 2015. Január 22.
Milliókat ígért fiának Gesztesi Károly, amennyiben Máté sikeresen elvégzi a filmrendezői szakot a főiskolán, és felkészül egy saját film leforgatására – áll a Borsban.

Gesztesi Károly büszke filmrendezőnek tanuló fiára, gesztesi Mátéra, és ennek hangot is ad. “Máté rengeteget dolgozik, a BKF filmrendezői szakán tanul. Olyan nagy nevektől sajátítja el a szakmát, akik engem is rendez­tek komoly, nagy filmekben. Gárdos Péter és Salamon Andris jó tanárai, elégedettek vele, ami nekem nagy büszkeség, mert egyenes és nyílt embereknek ismerem őket, ha borzalmas lenne, azt is megmondanák – mesélte a Borsnak a Jóban Rosszban színésze, majd így folytatta: – Azt mondtam neki, ha így halad, akkor az első filmjét én állom. Ha azzal dob egyet, utána meglesz a pénze, ha meg nem, akkor annyi volt, utána kereshet magának pénzt. Még nem készítenek hosszú, csak montázsfilmeket, de jól dolgozik, jól jár az agya, nagyon kreatív.”

Gesztesi Maté, örül a felajánlásnak, de a helyén kezeli azt. “Nagyon jólesik tőle ez a gesztus, nagylelkű dolog, de sokat kell még tanulnom és nagy utat megtennem ahhoz, hogy az első filmem készítésének küszöbén álljak. Jólesik a támogatása, mert tényleg nagyon igyekszem, bár nem tudom, nem lenne-e szerencsésebb önerőből elérni ezeket a dolgokat” – nyilatkozta.

Exit mobile version