Újabb sztárról derült ki, hogy jó fej! – videó

Z.A. | 2015. Február 17.
Amerikai énekesnő, szőke hajú, mindössze 16 éves volt, amikor befutott. Mára kétgyermekes édesanya, aki a Mickey Mouse Clubban kezdte a karrierjét, és nem Britney Spears. Besétált egy kávézóba, és mindenkit meghívott egy kávéra. Na, ki lehet ez a nagyvonalú híresség?

Ő bizony Christina Aguilera, aki hétfő délután hatalmas feltűnést keltett az egyik New York-i Starbucks kávézóban. Nem volt elég, hogy már puszta jelenléte káoszt okozott, gondolt egyet, és minden jelenlévőt meghívott egy kb. ezer forintot érő kávéra (mi az neki?!), a papírpoharakat pedig még dedikálta is. Ettől aztán végképp kitört a cyberhisztéria: posztáradat indult meg az Instagramon és a Twitteren, a dolgozók és a vendégek sorban töltötték fel a Christina Aguilerát méltató fotókat, a dedikált poharakat, és még egy videó is felkerült.

 

 

 

 

Nem ő az egyetlen ex-Mickey Mouse Clubos, akiről kiderült, hogy mennyire jó arc. Tavaly év elején a People magazin díjátadója után Justin Timberlake három díjával a karjában úgy döntött, hogy nem a díjátadó utáni puccos vacsorán lakmározik be, hanem inkább egy gyorsétterem felé vette az irányt, ahol annyira megörültek neki az alkalmazottak, hogy gyorsan beállították a pultba fotózkodni.

Exit mobile version