Edit asszony keményen beszólt Zámbó Krisztiánnak

nlc | 2015. Március 06.
Zámbó Krisztián úgy döntött, Jimmy hasonmásversenyt rendez. A Király özvegyének, Edit asszonynak azonban ez nem tetszett, és keményen beszólt mostohafiának.

Zámbó Krisztián országos versenyt tervez, ahol a leghitelesebb Zámbó Jimmy hasonmást keresi. Edit asszony ennek hatására úgy döntött, rászól a fiúra, mert mindennek van határa.

Nagyon jó lenne, ha az APU, APU, APU már kikerülne az imázsodból! Ne folyamatosan az Ő hátán kapaszkodj, próbáld meg saját erődből felépíteni a sikered, mint ahogy azt Édesapád tette! A nevére büszke lehetsz, de ne élj vissza vele! Édesapád nem bohóc volt, hogy cirkuszt csinálj az emlékére… Én büszke vagyok a gyere­keimre, Szebára és Adriánra, mert ők soha nem éltek vissza az Édesapjuk nevével, neked is ezt kéne követned. Attól nem kell tartani, hogy az emléke elmosódik, de szerintem így csak rombolod azt, amiért Ő nagyon sokat dolgozott, hogy eljusson arra a szintre, hogy Királynak nevezzék. Nem lenne büszke rád Édesapád – írta a Facebookon.

Zámbó Krisztián szerint apja biztosan büszke a családjára. Azt szeretném legkevésbé, ha családi viszály alakulna ki, szeretem az öcséimet. Magyarázkodni nem szeretnék a véleményem és az érzéseim miatt, de nem állt szándékomban bárkit is megbántani. Én legalább próbáltam életben tartani édesapám emlékét, tudom, nem szégyenkezik miattunk, sőt, büszke a családjára – nyilatkozta a Borsnak.

Exit mobile version