Rá sem ismerünk a nagyapószakállas Jim Carrey-re

V.V.V. | 2015. Május 22.
Régen volt olyan kiegyensúlyozott Jim Carrey, mint mostanában. Talán az is hozzájárul a jókedvéhez, hogy nem fotózzák állandóan, mivel a rajongók is alig ismerik fel.

Saját korát meghazudtolóan fiatalos szokott lenni Jim Carrey, köszönheti mindezt a remek géneknek. De gének ide vagy oda, hiába csak néhány nevetőránca van az 53 éves színésznek, ha olyan szakállat visel, mint mostanában.

Első ránézésre gyakorlatilag meg sem lehetett ismerni Jim Carrey-t, aki a minap korábbi szerelmével, Cathriona White-tal kézen fogva sétált New Yorkban.

 A 28 éves ír lánnyal két évvel ezelőtt volt egy közel egy éven át tartó kapcsolata Jim Carrey-nek, de a szakításuk után sem volt hajlandó elárulni, miért mentek szét akkor. Mindenesetre meglepő volt őket együtt látni.

Bár Jim Carrey egyedül érkezett a Letterman Show felvételére, de ott is látszott rajta, hogy szokatlanul vidám hangulatban van.

Hogy Jim Carrey új külsejének van-e köze a hamarosan készülő filmjéhez, arról nem mesélt a sztár. De az biztos, hogy az exét így is sikerült visszahódítania.

Exit mobile version