A nyaralásodon többre vágsz, mint a napfény és a bulizás? Íme, a megoldás!

Spirit Hotel | 2015. Június 02.
Olyan úti célt találtunk, ahol a kikapcsolódás mellett még az egészségeddel is törődhetsz, miközben kényeztetnek és kiszolgálnak. Jól hangzik, ugye?
A nyaralásodon többre vágsz, mint a napfény és a bulizás? Íme, a megoldás!

Élj a Spirit Summertime vagy a 4+1 éjszakás Spirit Nyár ajánlat nyújtotta lehetőségekkel, és használd ki Európa egyik legjobb wellness-szállodájában az egészségtudatos szolgáltatások hihetetlenül gazdag kínálatát!

Mozgás nélkül nem nyaralás a nyaralás?

Mire vágysz leginkább: nagy sétákra, vízi tornára, vagy jógáznál inkább? Netán úsznál egy kiadósat? A Spirit Hotelben az élmény- és gyógyvizes medencék mellett egy igazi úszómedence is vár rád! Számos napi sportprogramot vehetnek igénybe a vendégek, és használhatják a profi fitnesztermet is. Két salakos teniszpályán lehet játszani, és még a fallabda szerelmeseinek sem kell csalódni, igazán remek a squashpálya.

Odafigyelsz, hogy mi kerül a tányérodra?

Borda Attila, a Spirit Hotel séfje különös gondot fordít arra, hogy a büféasztalon mindig legyen elegendő friss zöldség és gyümölcs. A reggeli kínálatából nem hiányozhatnak a friss csírák, a házi készítésű joghurtok és dzsemek sem, melyek között diétás változatot is találsz. Nem gond, ha valamilyen diétát követsz, hiszen alternatív tejek, gluténmentes termékek mindig vannak az asztalon, de a szálloda dietetikusával konzultálva a legkülönlegesebb étrendek betartásához is segítséget kapsz.

Itt szívügyed lehet az egészségmegőrzés

Szuper hírünk van: a Spirit Hotelben minden adott hozzá, hogy komplex módon törődj önmagaddal. A fizikai és a szellemi kikapcsolódást biztosító szolgáltatások mellett táplálkozási és életvezetési tanácsadás is van. Fitneszterapeuták segítenek a megfelelő mozgástípus kiválasztásában vagy az edzésterved összeállításában. És ami a legjobb: a szálloda gyönyörű gyógyászati központjában orvosi segítség mellett vehetsz részt egészségügyi állapotfelméréseken, hogy képet kapj a szervezetedről. Ezek a műszeres vizsgálatok gyorsak, teljesen fájdalommentesek, és már akkor megmutatják a szervezetedben zajló kóros folyamatokat, amikor azok még nem is okoznak tüneteket. A 4+1 éjszakás Spirit Nyár ajánlat keretében ki is próbálhatod az állapotfelmérések egyikét!

További információ: www.spirithotel.hu

Exit mobile version