Ilyen a teste az 50 éves Liz Hurley-nek

V.V.V. | 2015. Június 03.
Nem hat a gravitáció Liz Hurley-re, most is ugyanolyan feszes a teste, mint a húszas éveiben. Pedig éppen ebben a hónapban ünnepli az 50. születésnapját, de egy Las Vegas-i rúdtáncos is megirigyelhetné az adottságait.

És nem véletlenül hoztam szóba Las Vegast. A brit színésznő a most közzétett fotóján azt imitálta, mintha rúdtáncosnak állt volna. “Elpazarolt ifjúság?” – írta Liz Hurley a szexi fotója mellé, amelyen tényleg úgy néz ki, mintha legalább húsz éve készült volna.

Liz Hurley sokszor viccelt már azzal, hogy jobban néz ki, mint fiatalon. “Talán azért, mert most már tudom használni a testemet, tisztában vagyok azzal, mi előnyös, mi az, amin változtatnom kell és mit kell elfogadnom” – idézte a Metro az egykor modellként dolgozó Liz Hurley-t.

Sokszor posztol magáról képet lefekvéskor vagy felkelés után

Ebben a hónapban tölti be Liz Hurley az ötvenet, ami őt egy cseppet sem izgatja. Jelenleg színészi karrierje jobban áll, mint valaha, hiszen ő a Royals című brit sorozat főszereplője. A királynő szerepét pedig saját bevallása szerint Diana hercegnő és Joan Collins ihlette.

“Élvezem a karakteremet és szeretném kihasználni a lehetőséget” – idézte a britek szerint Katalin hercegnére hasonlító Liz Hurley-t a brit tévéújság. A bizakodása pedig nem véletlen, máris berendelte az E! csatorna a sorozat folytatását. Már nem volt felesleges levetkőznie Liz Hurley-nek.

Joan Collins egykor a Dinasztia sorozat kegyetlen üzletasszonyát alakította
Exit mobile version