Katalin hercegnő 6 héttel a szülés után részt vett a királynő parádéján – képek

nlc | 2015. Június 13.
Anyósával és sógorával utazott egy hintóban Katalin hercegnő II. Erzsébet királynő születésnapi parádéján. Most láttuk először a kétgyermekes anyukát május óta.

Katalin hercegnő hat héttel ezelőtt adott életes kislányának, Charlotte hercegnőnek. Természetesen a május 2-án született kisbaba nem vesz részt az ünnepségen. György herceg azonban ott van a palotában, és elképesztően cuki képek készültek róla, ahogyan a felvonulást nézi!

Katalin hercegnő anyósával és Harry herceggel utazott a parádéra. Vilmos herceg, Károly herceg és Anna hercegnő lóháton követték a királynő hintóját.

II. Erzsébet az ceremónia előestéjén 1163 művészt, tudóst, színészt tüntetett ki. Közülük harmincan részesültek a legmagasabb elismerésben, a Sir előnév használatára jogosító lovagi rangban, és nyolcan a kitüntetés női megfelelőjében, amely a Dame előnév feltüntetésére hatalmazza fel a rang viselőjét.

Két napja egyébként az a téma a brit sajtóban, hogy Károly herceg felesége mennyit költ fodrászra, ruhákra..
II. Erzsébet idén ősszel döntheti meg Viktória királynő “rekordját”, és ő lesz a leghosszabb ideje uralkodó brit királynő. Az viszont már biztos, hogy soha egyetlen elődjének sem volt annyi születésnapi parádéja, mint neki.
Egyelőre nekünk úgy tűnik, hogy Kamilla izgalmasabb ruhát választott, mint Katalin.
Exit mobile version