Most ezzel a világsztárral pózolt Vajna Tímea – fotó

Gy.Zs. | 2015. Június 22.
Már kicsit nehezen tudjuk követni, hogy ki mindenkivel fotózkodott Vajna Tímea, hiszen szinte minden hétre jut egy világsztárral készült közös fénykép. A legfrissebb fotó azonban azért is érdekes, mert nem akárhol készült.

Bármilyen kiélezett is a verseny Vajna Tímea és Sarka Kata között abban, hogy megtalálják a legszebb lányt Magyarországon, mégis jó barátságot ápolnak. Olyannyira, hogy vasárnap este Vajna Tímea is ott ült a közönség soraiban a Magyarország Szépe királynőválasztásán. Mivel Andy Vajna felesége is büszkélkedhetett azzal, hogy egy világsztárt hozott a Miss Universe Hungaryra, Sarka Kata sem maradt el mögötte. Kata idén nem mást, mint a kilencvenes évek ikonját invitálta Magyarországra, az est sztárvendége Haddaway volt. Az énekessel pedig természetesen Vajna Tímea is készített közös fotót.

Egyébként Sarka Kata szintén részt vett a Miss Universe Hungary idei versenyén, és ő is elkészítette a maga világsztáros fotóját Christopher Lamberttel:

Ami pedig nem maradhat ki: a videóra kattintva meghallgathatjátok Haddaway egyetlen, ám örökzöld slágerét, ami tegnap a Miss World Hungaryn csendült fel élőben:

Exit mobile version