Bikiniben is fantasztikusan fest az 52 éves Demi Moore

V.V.V. | 2015. Június 26.
Demi Moore legkisebb lánya büszke az édesanyjára, sok közös képet szokott feltölteni. A legutóbbi fürdőruhás fotóra rengeteg megjegyzés kapott a család.

Többségük csak kiemelte, hogy az 52 éves Demi Moore milyen csodálatosan mutat az apró bikinijében. Persze ahogy lenni szokott, a színésznő és a két kisebbik lánya, Tallulah és Scout is kapott bántó megjegyzéseket is, de ezeket már fel sem veszik.

És minek is törődne Demi Moore a rosszindulatú kritizálókkal? Tényleg bármelyik huszonéves elfogadná a testét, és a lányaival közös képen is úgy mutat, mintha velük egykorú lenne. Joggal büszke a színésznőre mindhárom lánya.

Pedig pár éve még nagyon aggódtak Demi Moore lányai, hogy a válásba belerokkan az anyjuk. Demi Moore azonban talpra állt, mégpedig éppen a családja miatt, akik végig tartották benne a lelket. Rumer, Scout és Tallulah azóta is odafigyelnek arra, hogy az édesanyjuknak kimutassák a szeretetüket. 

Tavaly novemberben Scout és Tallulah voltak Demi Moore kísérői Los Angelesben

Korábban Demi Moore mesélt arról is, hogy mennyire bántotta, amikor a gyerekeit kritizálták, és gúnynevekkel illették. “Mindegyikük elképesztő és ragyogó személyiség, most pedig már a világ is olyannak láthatja őket, amilyennek én látom mind a három lányomat a születésüktől fogva” – idézte Demi Moore-t a People magazin, miután Rumer lánya megnyerte az amerikai Szombat esti láz műsorát.

Exit mobile version