Ezekért a fotókért csirkelábúnak cikizik Kate Hudsont

V.V.V. | 2015. Július 03.
Mostanra már biztosra mondhatjuk, hogy Kate Hudson lába volt az est sztárja a Serpentine Gallery partiján. A combtőig felsliccelt szoknyában talán ez nem is olyan meglepő.

Kate Hudson elsőre diszkrétnek látszó fekete-fehér öltözete egyben magában hordozta a lehetőséget, hogy bármelyik pillanatban egy szép villantást láthatnak a vendégek a Serpentine Gallery estjén. Már a bevonuláskor akadt egy kisebb probléma, amikor Kate Hudsont a fotózás kedvéért kicsit odébb állították a szervezők.

Ahogy az a videón is jól látszik, Kate Hudson kicsit imbolygott a magas sarkú cipőjében, és egy pillanatra úgy tűnt, nem tudja megtartani az egyensúlyát, és elesik.

 Szerencsére a sok jógaóra nem ment kárba, és a színésznő hamar egyenesbe hozta magát.

 De ettől kezdve azt este témája már megvolt, és Angelina Jolie óta nem beszéltek ennyien egyetlen színésznő bal lábáról sem.

Pedig azért voltak már merészebb ruhák, botrányosabb bevonulások és látványosabban felvágott szoknyák a vörös szőnyeges bevonulások történelmében.

A képek megjelenése után sokan dicsérték a 36 éves Kate Hudson alakját és hosszú lábát. Ennek ellenére nem mondhatni, hogy csak pozitív kritikát kapott. “Láttam már szebb lábú csirkét”írta az egyik hozzászóló, amivel azért jó néhányan egyetértettek.

Elnézve az eseményen készült képeket, szerintem inkább irigylésre méltóan edzett Kate Hudson lába, és utoljára emlékeztet csirkére.

 

Exit mobile version