Titokban összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis

V.V.V. | 2015. Július 06.
A People magazin értesülései szerint Mila Kunis a hétvégén örök hűséget fogadott Ashton Kutchernek. Részleteket eddig csak a barátok szivárogtattak ki, a szóvivők még nem erősítették meg a hírt.

Ennek ellenére mindenki biztosra veszi, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher tényleg összeházasodtak. A pár az Egyesült Államok függetlenségi napján rendezett bulinak álcázta az esküvőt, állítólag a vendégek közül sem mindenki tudta, hogy nem egyszerű kerti partira érkezett. 

Pénteken a Page Six már beszámolt arról, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvőre készül, mindezt egy barátra hivatkozva: “A részleteket titokban tartják, legkorábban 24 órával az esemény előtt küldik ki a meghívót. Annyit lehet tudni, hogy nagyon meghitt lesz, és a családon kívül csak néhány barátot hívnak majd meg.”

Korábban is felröppentek már olyan olyan találgatások, hogy a pár összeházasodott, miután Mila Kunis egy gyönyörű gyűrűvel az ujján vonult be a vörös szőnyegen idén tavasszal. Akkor a rajongók vicces képeket gyártottak.

Korábban pedig “Boldog új évet, Kutcherék” felirat után kezdték kérdezgetni Ashton Kutchert a titkos esküvőről.

Kutcher és Kunis kapcsolata hivatalosan 2012-ben kezdődött, korábban nagyon jó barátok voltak, hiszen az 1998–2006 között futó FOX csatorna sorozatában együtt dolgoztak.

“Az életem első igazi csókját Ashtontól kaptam a forgatáson. Mindannyiunknak megvan, melyik színészért rajongott egykor. Én hozzámegyek az enyémhez” – mesélte lelkesen a szerelmes Mila Kunis a W magazin augusztusi számában.

Az esküvő részleteiről egyelőre nem szivárgott semmilyen hír, és a párt ismerve az sem biztos, hogy látunk róluk esküvői képeket. Ezt amúgy sajnálom, hiszen a Kutcher–Kunis-párról a tavaly októberben született kislányukkal együtt valószínűleg nagyon helyes kis családi képek készülhettek a szertartás alatt és után.

Exit mobile version