Lányok sírjatok! Apa lesz a One Direction énekese, Louis Tomlinson

Gy.Zs. | 2015. Július 15.
Ismét váratlan fordulat állt be a One Direction háza a táján. Pár hónappal azt követően, hogy az egyik tag elhagyta a bandát, egy másik énekes, Louis Tomlinson bejentette: hamarosan megszületik első gyermeke.

Újra könnyekben úszhatnak a One Direction fiúbanda rajongói, ugyanis kiderült, Louis Tomlinson exbarátnője várandós a zenésztől. A 23 éves One Direction-tag rövid, ám úgy tűnik, annál hevesebb viszonyba keveredett egy Los Angeles-i stylisttal, Briana Jungwirthtal, ebből a kapcsolatból születik majd a gyermek. Louis Tomlinson egyik ismerőse a People magazinnak elárulta, a One Direction zenésze és a lány szakításuk után is közeli barátok maradtak, és abban egyeztek meg, hogy a srác mindenben segíti majd exét a gyereknevelésben. 

Louis apa lesz, és nagyon boldog, úgy véli, Briana csodálatos édesanya lesz. Persze elsőre nagyon meglepődtek, de mivel jóban vannak, biztosak benne, hogy csak közelebb kerülnek majd egymáshoz ezzel”magyarázta a One Direction-tag egyik barátja.

“Nagyon várják már a picit. Még nagyon az elején vannak, így jelenleg csak az számít nekik, hogy a baba egészséges legyen”tette hozzá Louis Tomlinson másik ismerőse.

A One Direction rajongóknak pedig biztosan eszükbe jut az a dal, amiben az együttes az éjszakáról és a változásokról énekel:

Exit mobile version