Doktor Szöszinek neveli a lányát Reese Witherspoon, nézd meg, hogyan!

V.V.V. | 2015. Augusztus 04.
Máig a legismertebb Reese Witherspoon-film a Doktor Szöszi, amiből a színésznő sokat tanult. Ráadásul szeretné, ha a lánya is Doktor Szöszi mottója szerint élne.

Igazi csajos film Elle Woods története, amely Reese Witherspoon saját bevallása szerint felért egy önbizalom-növelő táborral. A dögös szőke szerepére büszke a színésznő, mert szerinte a film a saját kategóriájában kiemelkedő, hiszen máig beszélnek róla. 

Reese Witherspoon máig a szerint a mottó szerint él, amit egykor a forgatáson tanult meg. “Ha jól nézel ki, jól is érzed magad. Tudom, hogy ezt Elle Woods mondja, de ez az igazság!” – mondta a színésznő a People magazinnak.

Ahogyan kiderült, Reese Witherspoon nagymamája, Dorothea Draper is hasonlóan vélekedett. “Egy ízig-vérig déli hölgy volt, aki csak akkor lépett ki a házából, amikor úgy érezte, hogy minden a helyén van rajta. Ez nem jelenti, hogy mindig feltűnően jól öltözött volt, de kihozta magából a maximumot, és a világ felé azt sugározta, »összeszedett vagyok«. Ez egy jó példakép a fiataloknak, mert mindegy, milyen éppen az életed, a világ felé a legjobb arcodat kell mutatnod.”

A háromgyerekes Reese Witherspoon szeretné ezeket átadni a lányának, aki nemcsak külsőre, hanem belső tulajdonságait tekintve is tiszta anyja.

Ezen a képen az is kiderül, hogy a háromgenerációnyi Witherspoon irigylésre méltóan jól öltözött egy városnézéskor is:

Ava idén lesz 16, és most már ő is kezdi érezni, milyen Doktor Szöszi mottója szerint élni. Witherspoon szerint fontos, hogy Ava megtalálja a saját stílusát, és nem akarja semmiben sem korlátozni.

Witherspoon hagyja, hogy a lánya kipróbáljon különböző stílusokat.

 De jólesik neki, amikor lánya éppen őt utánozza.

 Ahogyan az is, amikor Avával összeöltöznek.

Az egybeszabott ruhákért Witherspoon és a lánya is odavannak.

Erre több példát is tudunk mutatni.

Witherspoon szerint a ruhák azért a legkényelmesebbek, mert három gyerek mellett nincs ideje sokat gondolkodni azon, mit vegyen fel, viszont így könnyedén lesz olyan elegáns, ahogyan jól érzi magát.

Már amikor éppen ehhez van kedve. Mert Reese Witherspoon tud sportos is lenni.

Ebben nagy követője a lánya.

Az érezd magad jól a bőrödben mottóhoz az is hozzátartozik, hogy Witherspoon gyakran sportol, és arra nevelte a lányát már gyerekkorától, hogy fontos a testmozgás.

Exit mobile version