Hisztis díva Mariah Carey kisfia, akiért még így is odáig leszel

V.V.V. | 2015. Augusztus 08.
Élete álma vált valóra Mariah Carey-nek, amikor átvehette a Hírességek sétányán a saját csillagját. A figyelem azonban nem rá irányult, hanem a kisfiára.

“Gyerekkori álmom valósult meg” – mondta Mariah Carey meghatottan, amikor átvette a neki járó csillagot. A 45 éves sztár a jeles alkalomra elvitte magával a gyerekeit is, Monroe és Moroccan pedig sokkal nagyobb dívának bizonyultak az édesanyjuknál: a négyéves ikrek kikövetelték maguknak a figyelmet.

Pedig először azt hitte mindenki, hogy kicsit megszeppentek a tömeg miatt.

A beszédek és az ünnepélyes átadó alatt többnyire csak aludtak, vagy éppen a hangos zene miatt vágtak le egy kisebb show-t.

Aztán Moroccan elunta magát, amit Mariah Carey egy kézlegyintéssel letudott.

A kisfiú egy időre el is csendesült, de nem kellett sokáig várni a következő előadásra. Amikor Mariah Carey felment a színpadra, akkor a gyerekek is mentek utána.

Monroe ugyan csendesebb volt végig, de azért a beszédhez neki is volt egy-két szava.

A fotósok szerették volna egyedül lefényképezni az énekesnőt a csillagjával, de Mariah Carey kisfia az anyja mellett akart maradni, ahonnan a bébiszitternek sem sikerült elrángatnia. Bármennyire nagy volt a hiszti, Moroccanra nem lehetett haragudni.

Aztán Carey kislánya is csatlakozott.

Monroe is kivette a részét a díjátadóból.

Mariah Carey egyáltalán nem zavartatta magát, hogy a gyerekei körbeugrálják, ő ugyanúgy pózolt a földön a csillagjával, mint bármelyik profi tette volna. Az arcán azonban látszott a büszkeség.

Moroccan testőrként védte az édesanyját a fotósoktól, akiknek a vakuja már nagyon zavarta az énekesnő kisfiát.

Exit mobile version