5 igazán stílusos 50 feletti híresség

nlc | 2015. Augusztus 20.

Meryl Streep – A STÍLUS

66 éves, de megjelenésével, munkáival, személyiségével lepipálja Hollywood megannyi harmincas színésznőjét.

Brad Pitt – A sármos

Ha közhelyesek akarunk lenni, akkor azt mondanák: Brad Pitt olyan, mint a jó bor, az idővel egyre csak jobb lesz.Túl az ötvenen Brad Pitt titka abban rejlik, hogy már nem akar senkinek sem megfelelni. Sármos, stílusos, és szuperapuka, akit mindez együtt igencsak vonzóvá tesz.

Udvaros Dorottya – A kifinomult

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő idén augusztusban töltötte be a hatvanegyet. Utánozhatatlan stílusával örökre beírta magát a színházrajongók szívébe. A színésznő nem híve a plasztikáknak, de azt nem tagadja, hogy neki is megvan a titka, aminek köszönhetően megőrizte fiatalságát. “Azt hiszem az a titok, hogy jóban kell lenni magunkkal, belülről kell elkezdeni építeni az egyensúlyt, és természetesen nagyon fontos az egészséges életmód. Ha pedig mindezzel megvagyunk, akkor jöhet a külső segítség…” – nyilatkozta a színésznő, aki a SolenneMed Esztétikai Központhoz fordult, ahol műtét nélkül végeznek face-liftinget, az úgynevezett Ultherapy eljárással.

Courtney Cox – A fiatalos

Idén júniusban lett 51 éves a Jóbarátok Monicája. Hogy ez látszik-e rajta? Egyáltalán nem. A színésznő legalább annyira fiatalos és stílusos farmerban, mint estélyiben vagy szexi koktélruhában.

Csepregi Éva – A vagány

Csepregi Évának sikerült az, ami pályatársának, Madonnának nem annyira. Vagány és fiatalos maradt, mindezt úgy, hogy nem akar 25 évesnek tűnik. A 61 éves énekesnő nem híve a plasztikázásnak, helyette egy ultrahangos terápiát választott. A kezelés során beindul a kollagéntermelő folyamat, a teljes hatás eléréséhez 4-5 hónap szükséges, de genetikától függően akár 10-15 évet is fiatalodhat az ember. Neki bevált.

 

Exit mobile version