A magatehetetlen Növényivel szelfizett Majka

P.L. | 2015. Szeptember 09.
Az Ezek megőrültek mindennap ellát bennünket poénokkal. Most Majka és Tilla igazán csúnya dolgot művelt: a magatehetetlen Növényi Norbin röhögtek.

Persze velük nevetett Növényi Norbert is, de mozdulni már nem tudott, annyira betekerték a kukacos játékhoz szükséges celofánnal. Az Ezek megőrültek játékosa legszívesebben behúzott volna a két műsorvezetőnek, de mivel Majka és Tilla rendesen lekötözték őt, nem tudott mást csinálni, csak röhögni, mikor szelfizésre kényszerítették.

“Szemetek, pont a kiszolgáltatott helyzetemben!” – nyöszörgött halvány mosollyal Növényi Norbert, de a mosoly inkább kényszerből jött.

Majka pedig a következő pillanatban belenyúlt – illetve úgy csinál, mintha belenyúlna – Növényi Norbert orrába, amihez minden bizonnyal csak és kizárólag az Ezek megőrültek forgatásán és Növényi kiszolgáltatott helyzetében volt mersze.

De persze Tilla is kihasználta, hogy Növényi Norbert épp nem tud visszaütni. Ezzel pedig a két műsorvezető tökéletesen szemléltette, hogy hogyan kell egy olimpikon birkózót péppé szívatni, mindenféle erőszak nélkül! #mostlégyerős

Exit mobile version