Jake Gyllenhaal kiakadt a hamburger miatt

P.L. | 2015. Szeptember 11.
Jake Gyllenhaal még panaszlevelet is írt az egyik gyorsétteremláncnak!

A történet csupán annyi, hogy Jake Gyllenhaal szereti a hamburgert. Nagyon! Annyira, hogy volt képes, és vette a fáradtságot, hogy panaszlevelet írjon a világ egyik legnagyobb, csirkés ételeket árusító gyorséttermének, a KFC-nek.

Jake Gyllenhaal azon problémázott, hogy az étterem némiképp megváltozott az évek során, és ő már nem eheti ugyanazt a hamburgert, ugyanabban a kiadásban, ahogy azt gyerekkorában.

“Megírtam nekik, hogy nagyon szeretném, ha visszaállítanák azt a menüt, amit gyerekkoromban úgy szerettem, mert sajnos levették az étlapról” – mesélte Jake Gyllenhaal új filmjének torontói premierjén, ahol arról kérdezték, írt-e valaha panaszlevelet bárkinek, mert a témának állítólag köze van új mozijához.

Hát így derült ki, hogy Jake Gyllenhaal bizony balhés fickó, főleg ha “hambiról”van szó. Az eset ugyan évekkel ezelőtt történt és nem tudjuk, hogy az étteremlánc azóta visszahozta-e az étlapra a kívánt szendvicset, de ha mégis úgy döntenek, hogy eleget tesznek a kérésnek, javasoljuk, hogy “Jacke ’s dream” vagy “Jake is hungry” legyen a menü neve.

#szerintünkígyisfinom #változnakazidőkJake

Exit mobile version