Pimasz úr átcuccol: Aleska Diamond a pasija szerint prűd lett

P.L. | 2015. Szeptember 14.
Aleska, mint tudjuk, boldog párkapcsolatban él, de mindeddig úgy döntött, nem szeretné kitenni párját az ismertséggel járó kálváriának. Pimasz úrral most kivételt tett, ráadásul pikáns részleteket is elárult a kapcsolatukból.

Aleska lesz ezen a héten Pimasz úr átcuccol című műsorban Papp Gergő vendéglátója, aki a legszemélyesebb mindennapjaiba avatja be Papp Gergőt az RTLII csatornáján. Mint ahogy azt Aleska az NLCafénak elárulta, nem lesznek tabuk az adásban, mindenről beszélnek, ami a nézőket és Pimasz urat is érdekelte.

“Nincsenek tabuk, illetve csak egy: a párom. Őt nem mutattam meg, csak pár pillanatra lesz látható a képernyőn, amikor bead nekünk egy kis rágcsálni valót.”

A légtornász és frissen drámai színésznőnek felcsapott Aleska azonban szerencsére nem fosztja meg a nézőket szerelmük történetétől, sőt még azt is elmondta a Pimasz úr átcuccol című műsorban, hogy volt már arra példa, mikor meghazudtolta saját múltját párjával szemben.

“Előfordult már, hogy azt mondta nekem bizonyos szituációban, hogy prűd vagyok” – mesélte nevetve Aleska, akinél Pimasz úr és felesége, Judit – ágy híján – átvitt értelemben az asztalon aludtak.

“Pimasz úr azt mondta, mindent úgy csináljak, ahogy azt megszoktam, éppen ezért ugyanoda ültem le enni, ahova szoktam: a földre egy nagyon puha szőnyegre. Ők is leültek velem, majd este mikor megkérdeztem, hogy akarnak-e az ágyamban aludni, azt mondták, hogy nem szeretnének kitúrni, inkább a földön alszanak. Konkrétan ott, ahol én enni szoktam”magyarázta Aleska, akinek kutyusa éjszaka beszökött Pimasz úr és Judit mellé az “asztalra”.

Exit mobile version