Ezért a sminkért szapulják Radics Gigit

nlc | 2015. Szeptember 21.
A 19 éves énekesnőt nem először szólták meg azért, hogy túl sok smink van rajta. Radics Gigi legújabb posztja alatt sem maradtak el a megjegyzések.

“Jaj de mű csaj vagy, azt hittem, műanyag babát látok, nehezen jöttem rá, hogy te vagy az” – írta az egyik hozzászóló Radics Gigi legfrissebb posztjához, és nem volt egyedül ezzel a véleménnyel.

Azzal azért mindenki egyetértett, hogy Radics Gigi gyönyörű, de még szebb lenne smink nélkül. “Ez már túl sok, túl mű, jobb lenne smink nélkül.”

Miközben azt nehéz lenne vitatni, hogy ezzel a sminkkel egy hétköznapi ember inkább Madame Tussaud viaszbabáira hajaz, azt azért meg kell jegyezni, hogy Radics Gigi csak a színpadon néz ki így. Mint azt egy éles szemű rajongó meg is jegyezte: a színpadi fényekben nem lesz ilyen ijesztő ez a smink.

Nem ez az első eset, hogy Radics Gigit szapulják a sminkjéért. Nemrég például 32 évesnek mondták a túl sok festék miatt.

De az elmondható, hogy Radics Gigi rajongói így is, úgy is odáig vannak a fiatal sztárért. Legfeljebb csak szívesebben látnak róla természetesebb képeket.

Exit mobile version