Nehezen válik meg bugyijától Liptai Claudia

P.L. | 2015. Szeptember 26.
Liptai Claudia azt szereti, ha körülöleli valami, éppen ezért egy igazán különleges fehérneműt szeret a legjobban.

“Azt szeretem, ha van anyag körülöttem!” – mondta Liptai Claudia a Triumph őszi–téli kollekciójának bemutatóján. A most újra extra szőke tincsekre váltott Liptai Claudia sosem tagadta, imádja, ha szexi lehet, de a csipkét csak bizonyos helyeken szereti.

“Nem vagyok sportos alkat, muszáj szexisben gondolkoznom – mosolygott. – Ha alsóneműről van szó, akkor én a brazil tangára szavazok, melltartóknál pedig a csipkés modelleket kedvelem, mivel optikailag picit kicsinyít a mellen, ami egy bizonyos méreten és életkoron túl szerintem nem hátrány.”

Liptai Claudia egyébként mindig ad arra, hogy milyen fehérnemű van rajta, mint mondja, édesanyja egy mondata teljesen beleégett a fejébe még gyerekkorában.

“Azt szokta mondani édesanyám, hogy lányom, vigyázz mit viselsz, mert mi van, ha elüt egy autó! Nehogy megszóljanak a kórházban”nevetett Liptai Claudia, aki azt is elárulta, hogyan és miben alszik.

“Néha meztelenül alszom, de általában csak egy bugyiban, főleg nyáron. Attól nehezen válok meg! A bugyi egy védelmi zóna. Megvéd a felfázástól, és ha éjszaka kitakarózom a megfázástól is. Ősszel aztán a rövid ujjú pizsamát, télen pedig a hosszú pizsit szeretem. Az új Triumph Amourette kollekciónak fantasztikus darabjai vannak, majd válogatok közülük.”

Exit mobile version