Fodor Zsóka: Mintha ezer éve ismernének az orvosok

nlc | 2015. Szeptember 27.
Fodor Zsóka úgy döntött, "nyugdíjas éveit" Békéscsabán szeretné élni. Már a helyi kórházba is úgy megy, mintha hazajárna.

A máig erős és fiatalos színésznő, Fodor Zsóka eltervezte, hogy hogyan éli majd később nyugodtabb éveit: Békéscsabára költözik, ahol már lakást is vett magának – írja a Vasárnapi Blikk. Fodor Zsóka ugyan papíron már évek óta nyugdíjas, rengeteg teendője miatt máig úgy éli az életét, mintha mi sem történt volna, mióta búcsút vett a Barátok közt sorozatától.

Fodor Zsóka már előre eldöntötte, hogy ha eljön az ideje, inkább a vidéki, csendesebb életet választja majd, Békéscsabán ugyanis több barátja és ismerőse lakik, mint a fővárosban, ráadásul mindig is vidéki időskort tervezett magának, távol a nagyváros zajától.

“Nagyon szeretem Budapestet, de Békéscsaba sokkal inkább az a hely, ahol számíthatok a barátaimra. A többségük ugyanis ebben a városban él. Azok, akikkel igazán mély kapcsolatot ápolok, akikkel majd szeretném eltölteni az öregkoromat. Mivel nincs se gyerekem, se férjem, rájuk számíthatok majd” – magyarázta a művésznő a lapnak.

Fodor Zsóka azt is elárulta, az utóbbi időben már nemcsak a lakhelyét helyezte át Békéscsabára, hanem a helyi kórházban is olyan viszonyt alakított ki az orvosokkal, hogy úgy érzi, mintha hazajárna hozzájuk.

“Szerencsére nem szorulok ellátásra, de azért minden évben részt veszek egy teljes állapotfelmérésen. Idén is így volt ez, és nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy már az itteni orvosok úgy kezelnek, mintha ezer éve ismernének. Sikerült kialakítanom velük a jó viszonyt, ami nekem mindent megér, még akkor is, ha ehhez most még 200 kilométert kell utaznom” – mondta a lapnak, és hozzátette, hogy amíg ereje engedi, az egész országban játszik.

Exit mobile version