Elmenekült férjétől Horgas Eszter

nlc | 2015. Október 22.
Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent zsűritagja a Best magazinnak mesélt azokról a borzalmakról, amit egykor férje mellett kellett átélnie.

Horgas Eszter számára a családon belüli erőszak sajnos nem ismeretlen fogalom – írja a Best magazin. A Hungary’s Got Talent zsűritagja a hetilapnak elárulta, hogy túl fiatalon, még bohón ment férjhez, 20 évesen, a nagy szerelemnek azonban óriási dráma lett a vége.

“A fájdalmakat, a csalódást megbocsátani nem tudtam, elengedni igen. Ha egy nőt bántanak, ha a legszentebb dolgok – amikor állapotos, vagy a gyermeke születik – megtelnek félelemmel, erőszakkal, könnyekkel, az nem megbocsátható. Azt már nem lehet nem megtörténtté tenni.”

Horgas Eszter óriási erőről tett tanúbizonyságot, mikor elszánta magát, hogy számára szent házassági esküjét megszegve felálljon a padlóról és két kislányával együtt elköltözzön.

“Soha nem felejtem el azt a hajnalt, amikor kinyitottam a szemem, és néztem a két kicsi gyerekemet, akik ott szuszogtak mellettem. Potyogtak a könnyeim, és borzasztóan féltem. Őrült erővel kellett tartani magam, mert elképzelni sem tudtam, hogyan mászunk ki abból a beláthatatlanul mély, sötét és rideg helyzetből, ahová kerültünk. Csak a hitem, a zene és a mélységes mély szeretetem a lányaim iránt segített, hogy újra elinduljak”mondta Horgas Eszter a Bestnek.

Exit mobile version