Szexi szerelésben koncertezett Boggie – fotó

nlc | 2015. Október 24.
Három ország, hat koncert tíz nap alatt és több ezer néző Európa legjobb klubjaiban – ez röviden Boggie első európai turnéjának mérlege.

Csemer Boggie meghódította Európát! Az idei Eurovízión szereplő énekesnő tíznapos, hatállomásos, három országon átívelő Európa-turnéjáról a napokban érkezett haza zenekarával.

Boggie-ék nyitották a párizsi Jazz sur Seine fesztivált a Sunset & Sunside klubban, Párizs belvárosában, telt ház előtt. Ebben a klubban az énekesnő visszatérő vendég, ez idei volt sorozatban a harmadik koncertje a francia fővárosban. A spanyol Serrano Produkciós iroda is meghívta Boggie-t Bilbao város zenei fesztiváljára, ahol szintén az ő produkciója nyitotta meg az eseményt a lenyűgöző Sala BBK-ban, Bilbao szívében.

Elképesztő volt az a szeretet és figyelem, amit az emberektől kaptunk. (…) Egy életre szóló élmény marad” – nyilatkozta Boggie, aki még ki sem pihenhette az európai turnét, máris újra útra kel. Ezúttal Amerikába utazik, ahol két koncertre várják New Yorkban, és egy fellépésre Arizonában.

Exit mobile version