Ilyen Tatár Csilla mindenórás pocakja

P.L. | 2015. November 03.
Tatár Csillánál már bármelyik percben megindulhat a szülés, de egyelőre úgy tűnik, hogy kisfia remekül érzi magát a pocakban.

Tatár Csilla már várandóssága legvégén jár, akármelyik nap megérkezhet a gólya! A műsorvezető már teljesen felkészült kisfia érkezésére, hetekkel ezelőtt elkezdett a bőröndjébe pakolni és egy hónapja nem is dolgozik, hogy teljesen átadhassa magát az anyaság minden pillanatának.

“Az a legfontosabb, hogy nyugalom vegyen körül és igyekszem mindent megtenni, hogy felkészülhessünk erre a csodára” – mondta Tatár Csilla hetekkel ezelőtt az NLCafénak, mikor hogylétéről kérdeztük.

Ma pedig, Tatár Csilla egy cuki képpel, a közösségi oldalán keresztül üzent a rajongóknak, hogy minden rendben van, kisfia azonban még élvezi édesanyja pocakját.

Tatár Csilla kisfia és ezzel együtt a műsorvezető pocakja, már akkora, hogy napokkal ezelőtt egyik legjobb barátját, Dudás Ádámot kérte meg, hogy segítsen neki a város egyik pontjáról eljutni a másikhoz. Ha a kis jövevény megérkezik, reméljük róla is rengeteg képet tölt majd fel Tatár Csilla! Mi már most olvadozunk.

 

 

Exit mobile version