Máté Kriszta: nem akartuk, hogy Lilu érzelmei kerüljenek a középpontba

V.V.V. | 2015. November 05.
Napokon belül startol az RTL Klub új műsora, a Keresem a családom. Az érzelmekben gazdag műsorban csak egy ember könnyeit nem, csupán meghatottságát láthatjuk, mégpedig a műsorvezető Liluét.

Mindez pedig egyáltalán nem jelenti azt, hogy Lilut a műsor ne érintette volna meg, sőt! Egyszerűen csak arról van szó, hogy – noha Lilu is többször megkönnyezte a történteket – a műsor készítői inkább a civil főszereplőkre helyzeték a hangsúlyt. 

“Nem akartuk, hogy Lilu érzelmei kerüljenek a középpontba. A családtagok keresésén és ha összejön, a nagy találkozáson van a hangsúly, ezt a folyamatot pedig minden esetben láthatják majd a nézők. Ezért nem látjuk Lilut sírni az adásban” – mondta el nekünk Máté Kriszta, a Keresem a családom producere.

Hadas Kriszta pedig hozzátette, hogy ezzel akarnak teret engedni a műsor igazi főszereplőinek, azoknak, akik hozzájuk fordultak segítségért.

“Nem minden történet végződik nagy, boldog találkozással, de mindegyikben lesz egyfajta feloldozás, a múlt lezárása” – folytatta Máté Kriszta, majd hozzátette, hogy a Keresem a családom készítése közben egyetlen szempontot tartottak szem előtt: “Igyekeztünk a lehető legtisztességesebbek lenni, mert ezek az emberek nem egy tévéműsorba jelentkeztek, hanem elkeseredettségükben fordultak hozzánk.”

 

Minden adásban két történetet láthatunk majd keddenként, ez 28 forgatási helyszínt jelent, ahová az esetek többségében többször is vissza kellett menni.

“Az elmúlt hat hónapunk ezzel telt, és a stábban mindenki a magáénak érezte a történeteket” – mondta Hadas Kriszta. A Keresem a családom forgatása érthető módon mindenkiben mély nyomot hagyott, ahogy mondták, sokszor még utána is órákig csak erről beszéltek.

“Néha esténként erre kelek, mert ez zakatol a fejemben. Engem megváltoztatott a műsor, sokkal hálásabb vagyok a családomért, hogy hozzájuk megyek haza, hogy támogatnak” – mesélte a műsorvezető, aki az elmúlt 30 napból 27 napot forgatott, ezért volt olyan sokat távol a fiától is az utóbbi hónapokban.

 

 

Exit mobile version