Gubás Gabi: hiába a szerelem, ha tovább kell lépni

P.L. | 2015. November 09.
Gubás Gabi az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban kapott főszerepet ötödmagával. Mint mondja, karaktere olyan, mintha rá szabták volna, ő átment már hasonló nehézségeken.

Gubás Gabin egyszerre többféle érzelem futott át, amikor elolvasta az RTL Klub legújabb sorozatának a forgatókönyvét. A Válótársak című műsorban olyan karakterekkel ismerkedhet meg a néző, aki akár ő maga is lehetne, éppen ezért örült Gubás Gabi is a felkérésnek.

“Amikor elolvastam a forgatókönyvet, egyszerre sírtam és nevettem, mert Zsófit, akit megszemélyesítek, olyan helyzetben ismerhetjük meg, amikor már végre a sarkára áll, és olyan döntést hoz, ami az egyik legnehezebb. Becsuktam egy ajtót, hogy kinyílhasson egy új.”

Mint mondja, karaktere bár azt teszi, ami helyes, mégis az egyik legnehezebb döntést hozza meg az életében.

“Két gyerekkel azt mondja a férjének, hogy itt van vége. Nem bírja a folyamatos megaláztatást, a megcsalást és legfőképpen azt, hogy két gyerek helyett inkább három van mellette. Noha Bálint, Zsófi férje a nő legnagyobb szerelme az életben, akkor is kimondja az utolsó NEM-et.”

Gubás Gabi a való életben is a harmóniára törekszik, és ahogy más is, próbálja megtalálni azt az utat minden emberi kapcsolatában, ahol a legjobb irányban haladhat. Mint mondja, neki is volt már hasonló problémája, mint az általa megformált Zsófinak.

A Válótársak dupla epizóddal indít november 19-én az RTL Klubon

“Azt gondolom, manapság sajnos a legtöbbünk életében eljön a szakítás, az elengedés ideje legalább egyszer. Tudni kell nemet mondani, és fel kell ismerni azt a helyzetet, amit bár nagyon nehéz, de ott kell hagyni. Az én életemben, és szerintem legtöbbünkében három típusú ember él: az egyik, aki csak elvesz, a másik, aki nem vesz el, de nem is ad hozzá semmit, és a harmadik, aki a csillagokba repít. Azt hiszem, mindenki ezt keresi, én pedig, bár mindháromban volt és van is részem, szerencsésnek mondhatom magam, mert megtaláltam a páromban az igazi társat.”

Mivel kicsattanó formában van és Gubás Gabi a szülés után is fantasztikusan nézett ki, sokan kíváncsiak arra, hogy mi a titka, nekünk elárulta.

“Mindig igyekszem a legjobb formámat nyújtani mindenhol. Egyrészről szerencsés genetikám van, másrészről pedig rengeteget teszek az egészségemért. A belső harmónia után pedig a külsőn is meglátszik minden. A Royal Clincs szolgáltatásaival mindig a legjobbat tudom kihozni magamból. Azt szoktam mondani a gyerekeimnek, hogy anya megint fogkrémtubus lett, mert egy nyomásterápiára is járok, ami a méreganyagot kihajtja a szervezetemből. A vér meg tud tisztulni, de a nyirokmirigyek nehezebben, ez a terápia ezen segít, így valóban kevesebb ráncom van, és sokkal fittebb is vagyok.”

Exit mobile version