Vona Gábor kioktatta Friderikusz Sándort

nlc | 2015. November 12.
Vona Gábor az interneten üzent Friderikusz Sándornak Gregor Bernadett miatt.

Friderikusz Sándor, az Összezárva Friderikusszal című műsorban arról faggatta Gregor Bernadettet, hogy miért vállalt fellépést a Jobbik október 23-i rendezvényén és azt is hozzátette, félti a színésznőt, és azt tanácsolja, maradjon független.

Vona Gábor a Facebook-oldalán így reagált az elmondottakra:

Friderikusz Sándor figyelmébe
Az elmúlt héten a TV2 folyamatosan készítette fel a nézőket egy drámai pillanatra. A többször is leadott reklámban Friderikusz Sándor a hozzá beköltöző Gregor Bernadettet szembesíti a Jobbik elnökének vele egy színpadon elmondott beszédével, amitől a meglepett színművésznőnek elakad a szava. Hogy pontosan mi hangzott el? Azt megtudja, ha megnézi az adást. Ezzel a kínos jelenettel csalogatta a csatorna a nézőket vasárnap estére.
Kíváncsi voltam én is, hogy mi lehet az, amit mondtam, és ami ennyire vállalhatatlan. Ott ültem a tévé előtt, és néztem az adást. Aztán fura dolgok történtek. Amikor az említett jelenethez érkeztünk, kurtán szakadt meg az adás, jöttek a reklámok, és néhány anyag kissé összeszaladt (mint anno az m1 megújulásakor), aztán a reklám után ismét a korábban már leadott percek következtek.

A kellemetlen hibák után újra eljutottunk az ominózus kérdéshez, de az nem volt más, mint egy blöff. A színésznő elmondta, hogy nem hallotta a beszédet, így nem tudja, miről van szó. Friderikusz pedig bár egész héten ezzel riogatta a kíváncsi nézőket egyetlen egy mondatot sem tudott idézni, csupán kifejezte rosszallását, amiért a színésznő elveszítette függetlenségét…”

A műsorban őszintén megnyíló Gregor Bernadett is reagált a történtekre.  “Kedvelem Fridit és jól éreztem magam nála. Őszintén érdeklődő volt és nagyon nyílt. Ezt a nyitottságot kifejezhetné azzal, hogyha már korábban meghívta magához aludni Gyurcsány Ferencet, megtehetné ezt Vona Gáborral is. Ez esetben minden kérdésére első kézből kaphatna választ, arról, hogy mi hangzott el a beszédben” – mondta a Blikknek.

Exit mobile version