22 retusálatlan kép a ma 49 éves Sophie Marceau-ról

nlc | 2015. November 17.
Az egyik legszebb színésznőnek tartják, amióta először feltűnt a Házibuli című filmben. Sophie Marceau ma 49 éves, és elképesztően jó formában van.

Mindez pedig nem csalás és nem ámítás, pedig a photoshop világában hozzászoktunk ahhoz, hogy ne higgyünk a szemünknek. Sophie Marceau esetében azonban más a helyzet. Ahogyan egy korábbi interjúban elmondta, egyetlen egyszer hagyott ott egy fotózást, amikor manipulálni akarták a képeit.

“Minket, közszereplőket, előszeretettel úgy mutatnak be a fotókon, mintha húsz kilóval soványabbak és húsz évvel fiatalabbak lennénk. Egyszer pont emiatt hagytam ott egy fotózást. Az embernek valahol megálljt kell parancsolnia a hamisításoknak. Nagyon nem szeretném, ha más látszana a fotókon, más a filmen és más a valódi életben – mesélt nyíltan a titkairól Sophie Marceau. – Nem arról van szó, hogy én teljesen elengedném magam, de nagyon szeretném elfogadni a dolgokat, amik az idő múlásával jönnek. Azt figyeltem meg, hogy amikor kevesebb energiát fektetek abba, hogy tökéletes legyek, akkor a férfiak is kedvesebben néznek rám. Riasztó, ha valaki mindent kontrollálni akar maga körül.”

Hogy mennyire jól néz ki a francia sztár, az minden évben kiderül, hiszen viccesen azt szokták mondani, nincs Cannes Sophie Marceau villantása nélkül.

Pedig ellentétben sok más sztárral, ő nem plasztikáztatott, viszont rendszeresen sportol, masszíroztatja magát, kozmetikushoz szokott menni, és odafigyel az étkezésére.

“Véget kellene már vetnünk ennek a fiatalságőrületnek! Ha valaki igazán szereti a férjét vagy a feleségét, akkor mindegy, hogy idős vagy fiatal, szereti így is, úgy is. Szívesen képzelem el az idős önmagamat egy pár tagjaként, akik kézen fogva sétálnak, és időnként megölelik egymást.”

A retusálatlan valósághoz Sophie Marceau ragaszkodik.

Korábban persze ez egyáltalán nem is volt divat. A 35 éve bemutatott Házibuli szereplőit megnézhetjük, mennyit változtak, és az is biztos, hogy ezeken a képeken bizony se Sophie Marceau, se más nincs retusálva. Ahogyan a korai képek egyike sem.

Azt viszont Sophie Marceau sem bánja, ha a fotós játszik a fényekkel:

Az egyik legszebb színésznőnek tartják, és Sophie Marceau élvezi is a figyelmet. Sosem volt szégyenlős, ha meg kellett mutatnia magát. 

De ennél merészebb képek is készültek róla, bár hogy ez mennyire retusálatlan, azt csak a profik tudják megmondani.

Vannak persze merészebbek is, amikor Sophie Marceau melle jól látszik, de ehhez nem kell műterembe menni. Elég megnézni egy-egy bevonulást.

Van, aki például így emlékezett meg Sophie Marceau 49. születésnapjáról. Ilyen, amikor valaki nem harcol az idővel.

És milyen jól teszi! Sok más kortársával ellentétben őt legalább fel lehet ismerni minden képen.

 Mert amikor ilyen képet látunk Sophie Marceau-ról, megértjük, miért nem szereti, ha átváltoztatják.

 További retusálatlan képekért kattints a galériára:

22 retusálatlan kép a ma 49 éves Sophie Marceau-ról

Az egyik legszebb színésznőnek tartják, amióta először feltűnt a Házibuli című filmben. Sophie Marceau ma 49 éves, és elképesztően jó formában van.

Exit mobile version