A lefogyott Melissa McCarthyra rá sem ismersz az új filmjében

nlc | 2015. November 20.
Bármennyire látványos a fogyása, Melissa McCarthy nem hajlandó erről beszélni. De az új filmje kapcsán ez elkerülhetetlen.

Fele annyit nyom Melissa McCarthy most, mint egy évvel ezelőtt. Nagyjából akkor kezdődött a fogyása, és az eredmény hónapról hónapra látványosabb. A Boss című filmjét már ebben az időszakban forgatta, igaz, ebben a nem csak az tűnik fel, hogy soványabb az arca.

A rövid vörös haj valami új, amit még nem láttunk a színésznőtől, és tényleg egészen más karaktert kölcsönöz neki.

“A filmbeli karakterem egy olyan női figura, milyenekért odáig vagyok. Szépen lakkozott körmök, mindig beszárított haj, drága parfüm illata lengi körül és csakis a legjobb minőségű ruhákban jár.” – mesélt Melissa McCarthy a szerepéről.

A színésznő amúgy nyáron egy saját ruhamárkát dobott piacra, ahol ígérte szerint mindenki megtalálja a rá való holmit.

“Természetesen a nagyméretű ruhákat más elvek szerint terveztük meg, mint azokat, amelyeket mondjuk egy sovány nőre” –  magyarázta a színésznő, aki a Boss filmhez hasonlóan kemény üzletasszony hírében áll.

A harmadik legjobban kereső nő a szakmájában, és a fogyása miatt sokakban felmerült, hogy ezentúl már nem kap majd annyi szerepet, hiszen “kifogyott” a figurákból.

A Mike és Molly sorozat dundi felesége, Sookie a Szívek szállodájából, Sandra Bullock rendőrtársaként, vagy éppen a Kém című filmben a testes ügynök azonban nemcsak azért volt jó, mert Melissa McCarthy túlsúlyos.

A Kém című filmben

Igaz, hogy némelyik karaktert rá írták, de ha híján lenne a színészi képességeknek, nem maradhatott volna a pályán.

A humorérzéke például megvan most is, ráadásul a férjével közösen készített filmbe mindent bele tudott pakolni, amihez csak kedve volt.

 

Exit mobile version