Sztárban sztár: Csobot Adél nem erre számított

nlc | 2015. November 23.
Amikor Csobot Adél lép a Sztárban sztár színpadára, már előre borítékolni lehet, milyen megjegyzéseket kap majd a közönségtől. Hát most nem így volt.

Ennyi pozitív megjegyzés még egyetlen Csobot Adél-produkció alatt sem volt. A Sztárban sztár során a legtöbben talán az énekesnőt szapulták, megkérdőjelezték, miért jut tovább, legutóbb azt mondták, hogy Csobot Adél csak a baba miatt maradhat versenyben.

Most viszont más hangot ütöttek meg a Sztárban sztár nézői. A műsor közösségi oldalán nem győzték dicsérni a várandós énekesnőt. Ezúttal nem volt bevállalós Csobot Adél, nem villantott, de olyan meggyőzően adta elő a Csárdáskirálynő betétdalát, hogy nem volt kétség, a zsűri ezúttal nem dicsérte túl.

Tényleg jól hozta Oszvald Marika mozdulatait, hangját.

Csobot Adél nem kért kivételezést, pörgött, forgott és ugrált, ahogyan az kellett a koreográfiához. És az átalakulás tényleg olyan jól sikerült, hogy néha kétszer kellett odanézni, valóban Csobot Adél van-e a színpadon.

Igaz, Liptai Claudia megjegyezte, hogy ezúttal is Aradszky Lászlót látja, csak szőke parókával, de talán csak így nézne ki Csobot Adél, ha néhány kilóval több lenne.

Oszvald Marika segített a felkészülésben, és vasárnap a stúdióban nézte végig Csobot Adél előadását. Olyan jól szórakozott, hogy még a könnyei is kicsordultak. Amit pedig nem tudtunk nem észrevenni, az Oszvald Marika haja volt, éppen ugyanolyan, mint a Sztárban sztár versenyzőé.

Exit mobile version