Konyhafőnök Junior: Lilinek itt lehet a játék vége

nlc | 2015. December 03.
Hogy valóban így van-e, az a ma esti adásból kiderül, mindenesetre úgy tűnik, rendesen kicsúszott az időből.

Már csak két feladat választja el a Konyhafőnök Junior fináléjától Lénit, Lilit, Hangát és Kristófot. A kiskukták ma különféle húsokkal dolgoznak, köztük a marha legnemesebb részeivel. Lili ráadásul egy olyan húst kap, amellyel eddig nem igazán volt dolga.

“Amikor megtudtam, hogy a bavette-tel fogok dolgozni, kicsit szomorú voltam. Nem nagyon készítettem még ilyen húsrészt. Jobban örültem volna például a T-bone steaknek” – árulta el Lili, akinek aggodalma nem volt alaptalan.

Az utolsó egy percben ugyanis még nemhogy az ételt nem sikerült tálalnia, de egy avokádó aprításába is belekezdett, csak azért, hogy tökéletes legyen a salátaköret. A korábban felismerhetetlen zsűri szinte lélegzet-visszafojtva nézte, hogy a lelkes versenyzőnek sikerül-e időre elkészülnie az étellel.

“A hússal úgy voltam, hogy ahogy vékony szeletekre vágtam, láttam, hogy olyan kis puha. Gondoltam biztos hamar kész lesz. Viszont a saláta miatt kicsit aggódtam, mert az avokádóhoz még hozzá se nyúltam. Féltem, hogy nem leszek kész” – árulta el Lili. Hogy végül sikerült-e elkészítenie ételkreációját, kiderül a mai adásból.

Exit mobile version